Complexity Gaming отваря GameStop Performance Center
Еспорт

Complexity Gaming отваря GameStop Performance Center

През март организацията обяви, че се нанася в новата сграда на GameStop, предназначена изцяло за електронни спортове.

Сградата е вече готова и заема площ от 1 000 квадратни метра, като в нея Complexity Gaming разполагат с главен офис, тренировъчен лагер и други. Сградата се нарича GameStop Performance Center и се намира в Тексас, САЩ. Тя е оборудвана с 5-метрови видео стени, студио за стриймване, стаи за провеждане на тренировки, театър за преглед на записи от мачове и фитнес. Сградата е проектирана от фирмата ICRAVE.

Jason Lake - основател и главен изпълнителен директор на Complexity Gaming, коментира откриването на сградата в официално изявление:

Смятаме, че отварянето на новата ни централа е важна стъпка към професионализирането на еспорт индустрията като цяло, както и за нашата визия за Esports 3.0. Като се има предвид дълбоката история на нашата организация, ние сме развълнувани да продължим това пътуване с безпрецедентно съоръжение, което драстично ще подобри живота на нашите играчи и ще осигури постоянен дом за нашите фенове - стари и нови.


Поглед към сградата от външната й страна

GameStop Performance Center включва Mind Gym. Това е стая, фокусирана върху развитието и обучението на основните когнитивни функции на членовете на организацията, която е реализирана в партньорство с HyperX и Mamba Sports Academy. В сделка с пивоварната фирма MillerCoors е наличен и кът за играчите, където те да си почиват, пиейки бира Miller Lite, и да гледат записи. Другите части от сградата включват - стая за усилена тренировка, както и стая, в която играчите да се възстановят след нея. Също така и "лаборатория за иновации", където ще се проведат проучвания и тестове, и студио за стриймване.

Jerry Jones - собственик и президент на Dallas Cowboys, също коментира:

Откриването на седалището на Complexity Gaming в The Star осигурява на феновете от всички възрасти възможност да се ангажират с нашите франчайзи по уникален начин. GameStop Performance Center ще внесе ново вълнение в света на електронните спортове и ще добави още едно уникално изживяване към The Star, което феновете и посетителите ще могат да видят отблизо и лично в нашия кампус.

В началото на месеца Complexity Gaming получи ново лого и визия, така че да си личи, че марката има връзка с отборът по американски футбол Dallas Cowboys.

 

Източник: Esports Insider

Няма коментари

Напиши коментар