compLexity Gaming с ново лого и визия
Еспорт

compLexity Gaming с ново лого и визия

Северноамериканската еспорт организация compLexity Gaming вече има нова визия, която представя техния постоянен ангажимент към развитието на електронните спортове.

Промените включват ново лого и цветове, актуализиран уебсайт и нов дизайн на вече съществуващите им стоки.

Новото лого на compLexity Gaming представлява звезда с пет ъгъла, като от лявата страна има двойно прекъсване на контура на звездата. Цветът на новото лого, както и самата звезда, са взаимствани от NFL отбора, който Jerry Jones (един от собствениците на compLexity Gaming) притежава, а именно Dallas Cowboys.

Що се касае до стила, по който името се изписва, то там положението също е тотално променено спрямо предходния стил. Името се изписва с главни букви, като стилизацията включва цепнатини в буквите P и T.

Jason Lake - основател и главен изпълнителен директор на compLexity Gaming, коментира:

Ние не само променяме лого. Ние градим върху наследството на compLexity Gaming като новатор в електронните спортове, като още веднъж си проправя път напред. Тази разширена визия събира всичко, което сме научили в течение на последните 16 години, като еспорт организация и я надгражда. Ние създаваме нов стандарт и променяме начина, по който еспорт организациите трябва да работят.

Смисълът зад новото лого не е само това, че искат да наподобява това на Dallas Cowboys, но и още нещо - всеки ъгъл на звездата представлява специфична област, в която организацията се фокусира - дума, започваща с английската буква C, съответно:

Competition (състезание): продължаване изграждането на конкурентни отбори;
Community (общност): ангажиране на еспорт фенове както на локално, така и на глобално ниво;
Culture (култура): справяне с динамичните нужди на разнообразната и нарастваща аудитория;
Cause (кауза): принос към значими и уместни каузи;
Convergence (сходство): взаимстване с технологиите от традиционните спортове, за да се продължи развитието и да се трансформира екосистемата на електронните спортове като цяло.

През март организацията обяви, че се нанася в новата сграда на GameStop, предназначена изцяло за електронни спортове. Сградата ще бъде изградена на площ от 1 000 квадратни метра и в нея compLexity Gaming ще разполагат с главен офис, тренировъчен лагер и други. Сградата се нарича GameStop Performance Center и се намира в Тексас, САЩ.

Сградата ще бъде оборудвана с 5-метрови видео стени, студио за стриймване, стаи за провеждане на тренировки, театър за преглед на записи от мачове и фитнес.

 

Източник: compLexity Gaming

Няма коментари

Напиши коментар