Denial Esports се завръща с две нови попълнения
Еспорт

Denial Esports се завръща с две нови попълнения

Новооткритата северноамериканска организация Denial Esports привлече към себе си два нови ключови служителя, които ще спомогнат за развитието й. 

Justin M. Jacobson, адвокат в Ню Йорк, занимаващ се с развлечения и електронни спортове, се включва към екипа на Denial Esports като главен оперативен директор и генерален съветник.

Като част от новата си роля в организацията, Jacobson ще се погрижи за ежедневните дейности и ще се опита да "пренасочи и препозиционира" организацията през следващите месеци. Той също ще се опита да придобие или да си партнира с франчайз, който се състезава в NBA 2K League.

Justin M. Jacobson коментира:

Надявам се да се съумея да включа новаторски техники, включително инициативи, насочени към артисти и влиятелни личности, които други организации все още не са фокусирали.  И накрая, надявам се да продължа да изграждам индивидуалната марка на организацията, като същевременно се стремим да създадем партньорства с  лайфстайл марки в сферата на електронните спортове и сферата на професионалния гейминг.

Организацията привлече също и бивш NFL играч - Hank Baskett, който ще заеме позицията на собственик. Това не е първият път, в който работи за Denial Esports. През март 2017-та година той бе привлечен като съсобственик на организацията.

Denial Esports започна инициативи по "завръщането си" през декември 2018 г., след като преустанови дейността си през септември 2017 г. По време на първата си кампания организацията изгради негативна репутация поради лошото управление на играчите. Zachary "ZachtehCEO" Smith, който е главен изпълнителен директор на MoneyMatches, стои зад завръщането на организацията и според сведенията работи за уреждане на дълга на организацията към играчите.

Като част от кампанията си, организацията Denial Esports ще се опита да бъде по-ориентирана към начина на живот. Тя ще работи не само с професионални геймъри, но и със стриймъри, аниматори и спортисти, за да създаде съдържание, задвижвано от влиятелни личности.

Denial Esports понастоящем разполага с отбори в следните еспорт дисциплини - Call of Duty, Gears of War, Halo, Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite и Rainbow Six Siege. Освен това целта пред организацията е да има собствен отбор и по играта Apex Legends, която е най-новото Battle Royale заглавие, създадено от Respawn и издадено от Electronic Arts.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар