ELEAGUE и Psyonix в партньорство
Еспорт

ELEAGUE и Psyonix в партньорство

ELEAGUE - еспорт бранда на Turner и IMG, сключи партньорство в три насоки с разработчика Psyonix за заглавието им Rocket League.

Сделката включва продуцирането на серия от епизоди от страна на ELEAGUE с фокус върху Rocket League Championship Series (RLCS). Епизодите ще покрият както сезон 7-ми, така и сезон 8-ми от турнира, като премиерата ще се случи по-късно тази година по TBS. Партньорството обхваща създаване на съдържание, бизнес и организация на събития.

Jeremy Dunham - вицепрезидент на издаването в Psyonix, коментира партньорството по следния начин:

Много сме развълнувани да представим Rocket League Esports и Rocket League Championship Series на нови телевизионни и колегиални аудитории. Това е значителна стъпка напред за нашия спорт и постоянни отношения с нашите партньори в ELEAGUE. Радваме се да видим какво ще ни донесе бъдещето!

Партньорството включва и възможността Turner Sports да поеме отговорността за рекламата и спонсорството през следващите два сезона на RLCS. Освен това, първите четири отбора от новообявения Collegiate Rocket League Spring Season ще се състезават на изложба по време на Final Four Fan Fest от 5-ти до 8-ми април.

Craig Barry - главен сътрудник по съдържанието в Turner Sports, също коментира сделката:

Това е уникално, многостранно партньорство с ELEAGUE, което се съгласува с Psyonix, за да създаде завладяващи преживявания за феновете и да работи съвместно за откриване на нови стратегически бизнес възможности. Ние сме развълнувани да си партнираме с тях, докато надграждаме успеха на предишните ELEAGUE Cup: Rocket League турнири и да стартираме нови преживявания на живо за феновете, включително на тазгодишния Final Four в Минеаполис.

През ноември миналата година ELEAGUE и Psyonix обединиха сили за ELEAGUE Cup: Rocket League 2018. Събитието включваше осем отбора, които се бореха за част от 150 хиляди долара награден фонд. Събитието се проведе от 30 ноември до 2 декември.

Играта наскоро спечели в категория "Most Fun with a Machine" на Steam наградите.

Това е доста задълбочено партньорство и очевидно показва укрепването на партньорството между ELEAGUE и Psyonix. Rocket League е едно от по-достъпните заглавия в сферата на електронните спортове, така че сериите, базирани на първия турнир, биха могли да доведат до нов наплив от играчи, което винаги е хубаво!

 

Източник: ELEAGUE

Няма коментари

Напиши коментар