ESL обяви разширяване на партньорството си с paysafecard
Еспорт

ESL обяви разширяване на партньорството си с paysafecard

Организаторът на еспорт събития и продуцентска компания Electronic Sports League разшири своето партньорство с разплащателната услуга paysafecard.

Освен продължаващото спонсориране на ESL Play турнирите на paysafecard, партньорството ще включва и подкрепа за други турнири, като например ESL One Mumbai 2019 - събитието по Dota 2, което ще се проведе от 18-ти до 21-ви април.

ESL One Mumbai 2019 е първото Dota 2 събитие, което ще се проведе в Индия и се очертава да бъде най-голямото въобще еспорт събитие в страната до този момент. През 2018-та видяхме DreamHack да разширява своя обхват от Dota 2 събития чак до Индия, като и тази година страната ще види дори още по-фантастични изпълнения, но този път от страна на ESL. Повече за по темата може да научите от тази статия.

Bernhard Mogk - старши вицепрезидент за глобани продажби и бизнес развитие в ESL, обсъди разширяването в изявление:

ESL и paysafecard имат повече общо, отколкото дълго и успешно сътрудничество. Ние споделяме една и съща страст и се фокусираме върху еспорт общността, и заедно искаме да продължим да развиваме индустрията и да генерираме устойчив растеж на ESL екосистемата на всяко ниво. През 2019-та и занапред очакваме с нетърпение отново да вдигнем летвата на електронните спортове заедно с paysafecard.

Връзката между двете компании бе обявена за първи път през януари миналата година, като paysafecard се превърна в основен и глобален партньор за разплащане за всички водещи събития на ESL.

Udo Müller - главен изпълнителен директор на paysafecard, също коментира:

Горди сме да подкрепим ESL като един от основните спонсори на компанията за втора поредна година и затова продължаваме да допринасяме за  повишаването на осведомеността за електронните спортове. Връзката на paysafecard с електронните спортове е част от нашата ДНК, тъй като нашата компания е основана преди 18 години, за да предложи на гейминг общността сигурен и лесен начин за плащане. Ето защо сме много развълнувани да подкрепяме еспорт общността толкова внимателно и очакваме успешно сътрудничество с ESL през 2019 г.

Paysafecard също си партнира с еспорт организацията G2 Esports, наскоро спонсорирайки шоуто им за таланти (Fortnite стриймъри), озаглавено "Making the Squad", а през миналия месец paysafecard беше обявен и за партньор на немската еспорт организация Sprout. Повече за това може да научите от тази статия.

 

Източник: Esports Insider

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар