ESL разширява партньорството си с MSI
Еспорт

ESL разширява партньорството си с MSI

ESL обяви, че ще разшири своето партньорство с MSI.

Сделката ще превърне MSI в официален гейминг партньор на ESL за събитията ESL One през 2019-та година.

Партньорството ще покрие три ESL One турнира, като засега само два от тях са обявени - ESL One Birmingham 2019 по Dota 2 и ESL One Cologne 2019 по CS:GO, а третият все още не е известно къде и за коя игра ще бъде.

Работата на MSI ще бъде да подсигури хардуер за всички тези събития, като например дънни платки и видеокарти за машините, на които ще се проведат официалните мачове от турнирите. Компанията също така ще има и своя собствена кампания, която ще бъде изнесена под формата на щанд в залите, така че всеки посетител да може да се докосне до последния хардуер на MSI.

Paul Brewer - старши вицепрезидент на партньорствата в ESL North America, коментира сделката:

ESL се стреми да достави възможно най-доброто изживяване не само за феновете, но и за играчите, които участват в нашите събития, както и онези, които гледат онлайн.

От MSI ни помагат да осъществим това, като ни предоставят най-модерния наличен хардуер, който използваме за провеждането на професионалните ни мачове и с който създаваме уникални изживявания за нашите посетители.

Започвайки с ESL One Birmingham 2019, за хората в залата MSI ще възроди своя сегмент с "мистериозната кутия", където водещият на ESL ще разпитва двама души от публиката, избрани на случаен принцип, със забавни еспорт въпроси. Който отговори на тези въпроси правилно, ще получи награда "мистериозна кутия", съдържаща неща, осигурени от екипа на MSI. Само за протокола ще спомена, че наградите от миналата година в тази кутия включваха мощни дънни платки, видеокарти и други доста хубави и скъпи неща от продуктовата гама на MSI.

Sam Chern - маркетинг вицепрезидент на MSI, също коментира сделката:

Нашата съвместна работа с ESL през 2018-та година беше чудесна. Разширявайки партньорството си с тях през 2019-та година гарантира на играчите по света не само още една година събития от световна класа, но и невероятни иновации, задвижвани от геймърите, които ще променят тяхното общо гейминг изживяване.

ESL продължава да демонстрира силата си като водеща компания в електронните спортове с още едно разширение на партньорство. В началото на февруари тази година ESL разшири своето партньорство с paysafecard, а в края на същия месец ESL подписа и удължаване на партньорството си с Pringles.

През март пък Acer се превърнаха в ексклузивен PC партньор на Intel Extreme Masters събитията за следващите три години.

 

Източник: ESL

Няма коментари

Напиши коментар