exceL Esports с тренировъчна база в стадион в Лондон
Еспорт

exceL Esports с тренировъчна база в стадион в Лондон

За да може отборът да тренира от стадиона, ще му се наложи да пътува всяка седмица от Лондон до Берлин, където ще играе на LEC.

exceL Esports ще прекарат състезателния сезон тренирайки в стадиона в квартала Туикенам, Лондон - Twickenham Stadium.

Еспорт директорът Joel Holmes-Darby на exceL Esports коментира:

Търсим да се отдалечим от модела на гейминг къща, защото за нас трябва да има ясно разграничение от мястото, където живеят играчите и мястото, където те работят. Ние мислим, че от гледна точка на манталитета, това помага на играчите да идват на работа и да тренират с различен начин на мислене, но също така им дава собствено пространство далеч от работата.

В допълнение към многото удобства, като фитнес зала и кетъринг на място, отборът ще разполага с две различни стаи за своя състав от 10-ма играчи. Тези скромни стаи са "предназначени да бъдат местата, на които играчите ще отиват, когато единственият им фокус трябва да бъде играта", каза Holmes-Darby. Също така ще има отделни стаи, където треньорите и анализаторите могат да провеждат прегледи на записи и анализи на игрите.

exceL Esports е един от новите отбори в Европа, които бяха приети в постоянната партньорска програма на Riot Games за предстоящия сезон тази година.

Интересното е, че в отбора ще има и българско участие в лицето на  Нихат "Innaxe" Алиев, за когото писахме в една от обзорните ни статии за 2018-та.

Заедно с това организацията обяви, че отборът ще се базира в Лондон, вместо в Берлин, където ще се провежда тазгодишния сезон на LEC, което означава само едно нещо - отборът ще лети до Берлин всяка седмица, за да играе своите мачове в LEC.

С капацитет от 82 000 места, Twickenham Stadium "е най-голямото отделено място за ръгби в света".

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Riot Games преименуват NA LCS просто на LCS
Еспорт
Годината в esports: ноември 2018

Няма коментари

Напиши коментар