Golden Guardians в партньорство с Madrinas Coffee
Еспорт

Golden Guardians в партньорство с Madrinas Coffee

Еспорт организацията Golden Guardians обяви ново партньорство с Madrinas Coffee.

Организацията Golden Guardians участва в League of Legends Championship Series (LCS) и е собственост на NBA отбора Golden State Warriors.

Hunter Leigh - главен ръководител на Golden State Warriors, коментира партньорството:

Продължавайки да разнообразяваме портфолиото на Golden Guardians, за нас е важно да си партнираме с марки, които споделят едни и същи ценности. Като първи еспорт отбор, който си партнира с Madrinas Coffee, очакваме с нетърпение да осигурим по-здравословна форма на енергия както за нашия LCS състав, така и за тренировъчните ни състави.

Превръщайки се в официален източник на кафе за Golden Guardians, Madrinas Coffee ще се позиционира в кухнята в централния офис на организацията, която сега вече е преименувана на "Стая за презареждане" ("Recharge Room"). Марката за кафе ще може да бъде видяна върху хладилниците в офиса, в "зелената стая" на LCS състава, както и в къщата на отбора.

Alex Davis - съосновател на Madrinas Coffee, също коментира партньотството:

Организацията Golden Guardians и еспорт подразделението на Golden State Warriors показаха истинска ангажираност към съвършенството - както в играта, така и извън нея - в света на електронните спортове, което беше от първостепенно значение в нашето решение да ги подредим. За нас беше важно официално да влезем в света на електронните спортове и да развием партньорство с организация, която отразява вярванията и ценностите на Madrinas Coffee.

Още през януари марката за слушалки RIG Gaming на Plantronic бе обявена за първи спонсор на Golden Guardians, като това партньорство включи гейминг марката на Plantronics директно в официалните екипи на LCS отбора. Новата фланелка на Golden Guardians изглежда не само хубава, но има и нов блестящ спонсор, който въобще не е зле! Финансовите условия и на това партньорство не са известни, а RIG Gaming не е марка, която често срещаме из екипите на други отбори или дори турнири.

Половин година преди сделката с Plantronics, Golden Guardians също така си партнира със спортната и развлекателна марка Fathead, която се занимава с изработка на стикери за отбори (може да ги разгледате в техния сайт).

Интересно е да се види партньорство между отбор и марка за кафе. Макар да не знаем точните подробности на сделката, включително нейната продължителност или финансовите условия, това изглежда като хубаво събитие за играчите на Golden Guardians.

 

Източник: Esports Insider

Няма коментари

Напиши коментар