Grow uP eSports с двугодишно партньорство с adidas
Еспорт

Grow uP eSports с двугодишно партньорство с adidas

Португалската организация Grow uP eSports подписа двугодишно споразумение с adidas.

Производителят на спортни облекла adidas ще достави суитчери, спортни дрехи, палта и тениски за играчите на Grow uP eSports организацията.

Telmo Silva - главен изпълнителен директор на Grow uP eSports, коментира сделката в изявление:

В етап, в който искаме да консолидираме марката, да израснем на международни пазари, е важно да разчитаме на подкрепата на световни марки, като adidas, за да развиваме и все повече да подобряваме еспорта пред обществото.

Paulo Junqueira - национален представител на adidas, също коментира сделката:

С голямо удоволствие ще работим заедно с Grow uP eSports, отбелязвайки своето присъствие сред общността и индустрията на електронните спортове.

Grow uP eSports също си партнира със следните марки - NZXT, Alibaba Cloud и Португалския институт за спорт и младеж (Portuguese Institute for Sports and Youth).

Понастоящем еспорт организацията разполага с отбори по League of Legends, FIFA, Pro Evolution Soccer, Counter-Strike: Global Offensive и Street Fighter V.

За adidas това не е първия допир до електронните спортове. В началото на 2017-та година френското подразделение на adidas подписа едногодишен договор с еспорт организацията Team Vitality, а през април 2018-та adidas подписа и с дацката еспорт организация North.

Както може би ви е известно, еспорт организацията North е свързана с футболният клуб на Копенхаген, както и Nordisk Film, които заедно основават организацията през януари 2017-та година. Немската марка adidas, разбира се, е добре запозната със спонсорствата в спорта, като тя е спонсор на датския футболен клуб Копенхаген, както и на Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, футболистът Пол Погба и други.

Страхотно е да видим организации, базирани на места, които не се смятат за толкова горещи точки що се касае до електронни спортове и сделки с големи неендемични марки в същата индустрия. Grow uP eSports е организация, която постига доста добри резултати в това отношение и съществува от дълго време насам, затова се надяваме сделката да се окаже плодотворна и за двете страни, както да бъде продължена след тези две години.

 

Източник: Record.pt

Няма коментари

Напиши коментар