Intel удължава спонсорството си с ESL Premiership
Еспорт

Intel удължава спонсорството си с ESL Premiership

Intel удължи своето главно спонсорство с ESL Premiership, за да покрие сезоните през 2019 година.

ESL UK си партнира с технологичната компания през 2018 г., за да стартира кампании, които подчертават потенциала на британските спортове - това ще продължи през следващата година.

James Dean - управляващ директор на ESL UK, коментира в изявление:

Участието на Intel още в първите дни от съществуването на ESL Premiership осигури много възможности за професионални играчи и таланти през последните години. Това е огромна новина за британската и ирландската еспорт сцена, виждайки Intel да удължават своето спонсорство и за 2019-та година, което позволява сътрудничеството между компаниите да води до създаване на наистина изключителен турнир на съвсем ново ниво.

ESL Premiership е едно от най-високите нива на еспорт съревнование във Великобритания и Ирландия за дисциплините Counter-Strike: Global Offensive и Rainbow Six Siege. Там се намират полупрофесионални играчи, на които им се дава възможност да подобрят и покажат своите умения.

Scott Gillingham - гейминг и еспорт ръководител в Intel UK, каза:

Intel се гордее с връщането си като главен спонсор на ESL UK Premiership през 2019. Партньорството с ESL показва нашия ангажимент да подкрепим растежа на електронните спортове, за да донесем на феновете най-големите и най-добрите събития в световен мащаб и в цяла Великобритания.


Снимка от ESL

Ние се фокусираме върху това да дадем на нашата общност платформа за развиване на умения, докато работим с партньори, за да предизвикаме невероятни преживявания на нашите процесори Intel® Core i7. Нашата работа с ESL има за цел да развие индустрията на електронните спортове, като покаже настоящите таланти, както и търсенето на следващите звезди в цяла Великобритания. 2019 година ще бъде още една страхотна година за британските електронни спортове и ние сме много развълнувани да бъдем ключов партньор, който спомага за успеха и растежа на тази индустрия.

В края на миналата година Intel и ESL обявиха тригодишно разширение на дългогодишното си партньорство. В сделката е включена инвестиция от 100 милиона долара за период от три години, включително разширяване в азиатско-тихоокеанския регион и изпробване на "новите технологии по време на мащабни турнири". Повече по случая може да прочетете в следната статия.

 

Източник: ESL

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар