IntelliMouse се завръща
Еспорт

IntelliMouse се завръща

Pro Intellimouse навлиза в гейиминг средите на Канада и САЩ, а през юли ще бъде и при нас.

Тези от вас, които си спомнят мишките с топчетата и само двата бутона, а даже липсваше и скрол, но това се промени през 1996, когато Microsoft пуснаха IntelliMouse със скрол бутон, а и продължиха да пускат нови удобства през годините, като оптичен сензор и странични бутони. Всичко това в момента се използва от най-модерните гейминг мишки.

Естествено, с годините, както хората еволюират, така и гейминга и по този начин се стигна до момента, в който се изискваше по-прецизна и по-бърза мишка от обикновените за компютър. Е сега Microsoft връщат една легенда от златните години, като я нарича Pro IntelliMouse.

Pro IntelliMouse има подобрен сензор и още новости от версията за 2017 година, което я прави все по-привлекателна за гейминг от предишните версии. Цветовете на мишката се приближават до тези на Xbox, както споделиха от Microsoft, но също така са запазили и традиционния и дизайн, като не са вкарали RGB в него, въпреки, че може да смените цвета на светлината излизаща зад мишката, което е някакъв вид RGB.

Спецификите на мишката са стандартни - използва USB 2.0 и има пет бутона, като три от тях могат да бъдат настройвани по ваш вкус. Оптичният сензор е PixArt PAW3389PRO-MS, който има базово DPI от 200 и стига до 16 000, а скоростта стига до 400 (10 160mm) на секунда, а рейта е 1000 на секунда.

Тежестта на мишката е грубо 140 грама, което е малко по-тежко от повечето добри мишки.

Pro IntelliMouse в момента може да бъде закупена от Microsoft store в Канада и САЩ за 60 долара, а през юли месец ще бъде достъпна и в Европа и Азия.

Аз лично използвах версията на мишката Intelli 1.1A, която дълги години ми беше най-добър приятел, но скъсахме и сега тя е в моето минало, но дали новата и по-красива версия няма да ми хване окото? Кой знае?

Вие имахте ли Intelli мишка? Напишете в коментарите.

Източник: PCGamer

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар