Календарът на DreamHack за 2019-та
Еспорт

Календарът на DreamHack за 2019-та

Организаторите на събитието DreamHack разкриха програмата за 2019 г. Ще има седем събития в шест различни страни, като Швеция ще се радва на две от седемте, тъй като DreamHack Winter и Summer ще бъдат проведени именно там.

Два нови града са избрани за провеждане на DreamHack Open по CS:GO и те са Рио де Жанейро и Ротердам. Повече за събитието в Ротердам писахме в тази статия.

Събитията от всичките седем града ще включват осем отбора. През изминалите години шест отбора идваха от директни покани, а останалите два слота бяха отделени за квалификации в регионите Северна Америка и Европа.

Освен осемте отбора, събитията ще включват и 100 хиляди долара наградни фондове за всяко едно от тях, като събитието DreamHack Masters по CS:GO ще бъде изместено от Остин в Далас.

Ето и програмата за 2019-та на DreamHack Open събитията по CS:GO:

DreamHack Rio в Бразилия - от 19 до 21 април 2019
DreamHack Tours във Франция - от 17 до 19 май 2019
DreamHack Summer в Йоншьопинг, Швеция - от 15 до 17 юни 2019
DreamHack Montreal в Канада - от 6 до 8 септември 2019
DreamHack Rotterdam в Холандия - от 18 до 20 октомври 2019
DreamHack Atlanta в САЩ - от 15 до 17 ноември 2019
DreamHack Winter в Йоншьопинг, Швеция - от 29 ноември до 1 декември 2019

Главният продуктов директор Michael Van Driel на DreamHack каза:

Навлизайки в своята осма година, за DreamHack Open това е една вълнуваща стъпка. Само няколко еспорт цикъла се провеждат толкова дълго. Нашата цел винаги е била да посещаваме нови локации, а с такива като Бразилия и Холандия сме сигурни, че това ще бъде година, която да помним.


Нека напомним и това, че DreamHack стартират свой собствен професионален цикъл през 2019-та за играта Rocket League, така че освен DreamHack Open цикъла по CS:GO, ще видим и други техни издания догодина.

DreamHack Pro Circuit ще разполага с четири издания през 2019 г., като общият награден фонд ще бъде 400 000 долара (по 100 хиляди на издание).

За DreamHack това няма да бъде първото събитие за Rocket League и те вярват, че правилната стъпка е да продължат своето партньорство със създателите на играта.

Rocket League се стреми да постави началото на събития от високо ниво за играта, а партньорството с DreamHack им дава по-добър шанс да го постигнат с богатия опит, който DreamHack имат.

Източник: DreamHack

Свързани страници

Виж всички
Култура
Присъди грозят буустърите в Южна Корея
CS:GO
ENCE спечелиха DreamHack Winter
Rocket League
DreamHack Pro Circuit по Rocket League

Няма коментари

Напиши коментар