Mercedes-Benz подновиха партньорството си с ESL
Еспорт

Mercedes-Benz подновиха партньорството си с ESL

ESL и Mercedes-Benz подновиха своето партньорство до 31-ви декември 2020.

Всяка година над 205 милиона човека следят събитията, които ESL прави от 18 години насам. 

Хубавото е, че от Mercedes са се съгласили да подновят договора с ESL и ще бъдат премиум партньор на ESL One Dota 2 турнирите, както и в името на титлата MVP ще се споменава автомобилният гигант.


Изображение: Mercedes-Benz

"Систематично се включваме в еспорта" - каза Britta Seeger, член на борда на мениджърите на Daimler, която отговаря за маркетинга и продажбите.

Като глобален бранд, ние искаме да достигнем нови таргет групи. Еспортът ни позволява да достигнем младите хора, особено тези с афинитет към технологиите. Радостни сме да бъдем част от толкова бързоразвиваща се гейминг общност и да подкрепяме ESL, за да продължават да подобряват всичко, което правят.

 

"Много сме радостни, че Mercedes-Benz ще продължат да ни подкрепят като партньор" - каза Ralf Reichert, CEO на ESL.

"Това партньорство е голям успех и чрез него вече постигнахме много неща. С допълнителната реклама на национални шампионати по света, Mercedes-Benz подпомага нашите опити да създадем еспорт платформа за всички, които следят нашата "from zero to hero концепция". Ще продължим да развиваме еспорт сектора заедно с Mercedes - Benz и ще насърчаваме устойчивия растеж на този нов и вълнуващ спорт.

Mercedes-Benz пуснаха нов видеоклип в YouTube, който ни показва развитието на гейминга и на самата марка Mercedes-Benz

Като ексклузивни партньори на ESL за България, ние от HaveFun TV сме изключително радостни от тази новина и нямаме търпение да видим какво ще постигнат до 2021-ва година двата гиганта.

Свързани страници

Виж всички
Dota 2
The Kuala Lumpur Major и неговите спонсори
Dota 2
Virtus.pro спечелиха Autumn Brawl
CS:GO
ESL Pro League Season 8: Седмица 1 (обзор)

Няма коментари

Напиши коментар