Mike Tyson инвестира в еспорт отбор
Еспорт

Mike Tyson инвестира в еспорт отбор

Mike Tyson навлиза в еспорта, като прави инвестиция в изгряваща организация, а също така се очаква да създаде гейминг съоражение за тях в Южна Калифорния.

След като спря състезателната си кариера, Tyson навлeзе в различни други индустрии, като към портфолиото си от инвестиции сега добавя и еспорт.

Tyson се оттегли от спортната си кариера преди повече от десет години и сега ще навлезне в еспорт, като създаде партньорство с организацията Fade 2 Karma, според ESPN.


Бившият боксьор навлезна в много индустрии, като сега започва да се докосва и до еспорта

Fade 2 Karma се описват като "професионална еспорт и гейминг развлекателна организация", като са най-въвлечени, чрез играта Hearthstone.

Tyson дори се опита да играе стратегията с карти на Blizzard, заедно с играчи на Fade 2 Karma по време на стрийм на 22 май.

"Беше много яко." - каза Tyson.

"Имах възможността да се свържа с милениалите, защото по принцип не го правя. Играхме Hearthstone. Аз наистина не струвам. Трябва да започнеш отнякъде. Играл съм игри и преди, така че сега ще започна пак и ще видим какво ще стане."

Точни цифри за сделката не бяха дадени. Tyson и компания имат големи планове за Fade 2 Karma и са готови да създадат голямо съоражение под името The Ranch House.


Tyson се присъедини към отбора на F2K по време на Twitch стрийм

Какво ще включва The Ranch house?

Съоражението ще има сцена за турнири, стрийминг стаи, на тавана ще има място за партита и продукционно студио, което ще бъде движено от Fade 2 Karma.


Стриймърката на F2K - alliestrasza_ заедно с Mike Tyson по време да анонсирането на партньорството

Бившата бокс суперзвезда се присъединява към други известни личности, които инвестираха в еспорта, вкючително Rick Fox, Shaquille O'Neal, Stephen Curry и много други.

Все още не се знае кога Fade 2 Karma планират да стартират проекта за построяването на съоражението, но изглежда , че ще бъде добре екипирано и на никой няма да му липсва нищо.

Това звучи много добре за цялата общност, защото тези хора ще дадат пример на още други, които се колебаят дали да го направят. Мечо Пух е казал: "Колкото повече - толкова повече", така че ние очакваме още инвеститори в близкото бъдеще, които да развият малки и големи организации, а по този начин талантите ще имат по-големи шансове да доказват способностите си.

Източник: Dexerto

Няма коментари

Напиши коментар