Mortal Kombat турнирът, който ще разтърси света на еспорта
Еспорт

Mortal Kombat турнирът, който ще разтърси света на еспорта

Какво да очакваме oт предстоящите серии и големите финали догодина?

Вярно е, че бойните игри не са чак толкова популярни, колкото FPS-ите или дори MOBA игрите, но въпреки това, те имат огромна фен база и страшно много почитатели по цял свят. Особено в Азия и главно в Япония, бойните игри са на почит. Дори и на запад и тук този вид игри е харесван, а кой ли не е играл един от най-бележитите представители, а именно Mortal Kombat

Най-новата игра от поредицата, която сме играли още преди много години е Mortal Kombat 11. Въпреки че тя е новият хит, когато става дума за еспорт турнири, не се чуваха много новини. Досега.

Въпреки че доста се спекулираше по темата, световният шампионат вече е обявен. В следващите редове ще намерите и повече информация за събитията през годината и големите финали. 

Mortal Kombat is back and better than ever.  

Или както казаха от ESL, Mortal Kombat 11 2019 Pro Kompetition изглежда епичнo!

Време е за Mortal Kombat Pro Kompetition. Играчите ще се състезават в турнири по време на годината от май до декември 2019.

Ето и как изглежда графикът с турнирите. 

Най-добрите 16 от тях ще се класират за големите финали. Най-добрите 12 състезателя от онлайн и офлайн турнирите, както и победителите от Канада, Европа и Латинска Америка ще се борят за трофея. Финалите ще бъдат в Чикаго през март 2020г. Наградният фонд ще бъде 250 000 долара, съобщиха организаторите. 

Регистрацията за част от турнирите вече е отворена и може да се направи на официалния сайт на играта.

Както сигурно знаете, Mortal Kombat 11 излезе вчера. Точно след месец пък ще можем да наблюдаваме и първия кръг от сериите. Повечето от турнирите ще се проведат в Европа и САЩ.  Mortal Kombat 11 можете да играете на PS4, Xbox One, Nintendo Switch и PC. А сега е време за тренировки, защото турнирите са близо. 

Източници: Mortal Kombat, esports.net

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар