OMEN by HP в партньорство с RFRSH Entertainment
Еспорт

OMEN by HP в партньорство с RFRSH Entertainment

Базираната в Дания компания RFRSH Entertainment обяви партньорство с хардуерната марка OMEN на Hewlett-Packard Company.

Сделката е описана от страна на RFRSH Entertainment като "първата по рода си", която обхваща всички притежавани от компанията проекти. Това включва CS:GO турнирите BLAST Pro Series, CS:GO отбора Astralis, както и LEC франчайза Origen.

Все още не са разкрити финансовите детайли и продължителността на сделката.

Astralis е в партньорство с Unibet, eSports.com, Turtle Beach, Jack & Jones и NOCCO. По-рано този месец стана ясно, че организацията Origen е сключила партньорство с неендемична компания - автомобилният гигант Audi, който е бивш партньор на дъщерната на RFRSH Entertainment организация Astralis. Повече за това може да научите от тази статия.

BLAST Pro Series е серия от турнири по CS:GO. Всяко издание включва общо шест отбора от цял свят, както и 250 хиляди долара награден фонд. През тази година RFRSH Entertainment ще се стреми да организира три издания, които да бъдат на изцяло нови дестинации по света - Сао Пауло, Бразилия (март), след което - Маями, САЩ (април) и третото е планирано да бъде в Мадрид, Испания през май. И това не е всичко - турнирите ще се предават на живо по ефирни телевизии в Бразилия. Повече за това може да научите от тази статия.

Марката OMEN на HP също си партнира с Overwatch League на Blizzard, еспорт организациите BIG, Cloud9, Counter Logic Gaming и ExceL Esports.

Може би си спомняте, че в края на миналата година RFRSH Entertainment придоби организацията Origen, за да може да се състезава в предстоящия пролетен сезон на LEC, известен преди като EU LCS. Понеже Riot Games въведоха франчайзинг модела от NA LCS и в EU LCS, то за участие в лигата всеки отбор трябваше да заплати солидна сума, като слотовете са общо десет. Повече за това може да научите от тази статия.

RFRSH Entertainment е компания с голяма тежест по отношение на успехите на своите притежания, така че има добър шанс OMEN by HP да не е единствената марка, която да изпитва голямо желание да си партнира с тях. Astralis е най-добрият отбор по CS:GO в света, Origen е един от 10-те отбора в най-голямата и важна европейска лига в League of Legends, а BLAST Pro Series е иновативна и приятна поредица от висококачествени турнири. За отрицателно време RFRSH успяха да постигнат изключително много и трепнем в очакване на следващите им успехи в сферата на електронните спортове.

Няма коментари

Напиши коментар