Origen в партньорство с Audi
Еспорт

Origen в партньорство с Audi

Организацията Origen обяви своето първо партньорство преди участието си в League of Legends European Championship (LEC).

Производителят на автомобили Audi е сключил тригодишно стратегическо партньорство с европейския League of Legends франчайз Origen.

RFRSH Entertainment, които са собственици на Origen, заявиха, че се очакват още участия във "все още необявени еспорт и дигитални проекти" заедно с автомобилния гигант.

Финансовите условия на сделката не бяха оповестени. Jakob Lund Kristensen, който е съосновател на RFRSH Entertainment, заяви, че в бъдеще се очакват подробности за "по-стратегическата" част от партньорството.

Jakob Lund Kristensen също така каза:

Чрез нашата работа и непрекъснат диалог с Audi, за нас е очевидно, че освен че е най-добрата професионална организация на всички нива, посветена на качеството и иновациите, те са посветени да допринасят за развитието на еспорт сцената и начина, по който тя се разглежда и консумира днес.

Предстоящи инициативи между Audi и Origen се очаква да бъдат внедрени в Дания и в международен мащаб, заяви главният директор по маркетинг в спорта в Audi AG Thomas Glas.

Миналата седмица също така видяхме Audi да си партнира с китайския стрийминг сайт Panda TV. Като част от тяхното партньорство, Audi и Volkswagen ще спонсорират ново шоу по Panda TV, наречено "Marvelous Esports", което ще се излъчи за първи път през декември. Audi също наскоро влезе в партньорство с FOKUS CLAN и Schanzer Esports - еспорт подразделението на футболния отбор Инголщат и преди това с Bayern Ballers Gaming - NBA 2K отбор на Байерн Мюнхен.

Основателят на Origen и настоящ мениджър Enrique "xPeke" Cedeño Martínez е също и посланик на марката за Gillette, ставайки първият еспорт играч, който го прави. Origen започва своето приключение в LEC на 18-ти януари срещу LEC фаворитите G2 Esports.

Поглеждайки назад във времето Audi има дълбок принос в електронните спортове, включително спонсорирайки FIFA отборите Fokus Clan и FC Ingolstadt Schanzer Esports, както и продуктова кампания с Astralis - CS:GO отбор от Дания. Сделката за спонсорство в Astralis е на стойност 750 хиляди долара и е "краткосрочно", като включва логото на Audi, показано върху екипите на играчите от отбора.

RFRSH Entertainment притежава CS:GO организацията Astralis, Origen, както и разполага с цял CS:GO турнир - BLAST Pro Series. В края на миналата година писахме, че RFRSH са получили още 10 милиона долара финансиране за дейностите си. За това може да прочетете повече от тази статия.

Няма коментари

Напиши коментар