потенциалнику: Battalion 1944
Еспорт

потенциалнику: Battalion 1944

Battalion 1944 е една от игрите с много обещаващо бъдеще. Нека с няколко думи видим за какво става дума.

Днес с екипа ми се чудехме как точно да се казва тази малка рубрика, в която да ви предлагам игри, които смятам че имат потенциал да станат много добри и много играни в близкото бъдеще. А как кръстихме рубриката?
Буквално казах на колегите ми:
"- Трябва ми име за кратка рубрика, в която искам да представям игри, които мисля че ще станат много яки в близкото бъдеще, нещо с потенциал."
"- Ми Нику... Потенциал... Потенциал с Нику... Потенциалнику?"

Та, ето и първата част от моята кратка рубрика "Потенциалнику".

Докато бяхме в трамвая, Myth ми каза, че имало някаква нова игра, която е FPS и действието ще се развива по времето на втората световна война. Първото, което ми изникна в главата беше "Myth, т'ва да не е Call of Duty уе?", ама реших да чуя какво още има да каже той за играта. Като го изслушах, разбрах че самата игра е правена от хора, които са играли Call of Duty, Enemy Territory и Counter-Strike. Това значи, че най-вероятно разработчиците знаят какво ни харесва на нас, защото същото това им харесва на тях. Очакванията стават големи от тук нататък, което ще направи и работата им по-трудна, но пък ние гледаме винаги позитивно на нещата, а и нека не забравяме, че играта тепърва ще излиза в Early Access.

Ето го и трейлъра:

Играта ще бъде базирана на 5 срещу 5 играча, което е напълно стандартно за повечето FPS игри. Хубавото е, че няма да има нужда да отключвате различни оръжия чрез часове геймплей и така нататък. От самото начало ще имате всичко нужно, за да елиминирате вашите опоненти, а единственото което ще подобрявате е вашето умение в играта. Очаква се също така да има и така любимите ни "скинове" на оръжия (може би и не само?), но това ще го видим по-нататък в развитието на шуутъра.

Още една хубава новина е, че играта ще има мачмейкинг система, както и ранкинг система и статистика.

От 1-ви Февруари играта излиза в "Early Access", а всички ние ще може да се насладим на страхотния геймплей, на скромната цена от $15.
Аз и Myth директно я подкарваме, за да видим дали хедшот механиките ще са същите, като в CS:GO или ще трябва наново да изучаваме къде точно трябва да се целим, като в PUBG.
А вие ще ни последвате ли? Ако отговорът е "да", елате в нашата ГРУПА, за да може да се съберем повече хора и да дадем шанс на потенциално едно от най-новите еспорт заглавия, а именно
Battalion 1944.

Няма коментари

Напиши коментар