Потенциалнику: Ring of Elysium
Еспорт

Потенциалнику: Ring of Elysium

Може би новото PUBG ще избухне дори повече от Fortnite?

Здравейте приятели!

Аз отново съм тук, за да ви представя още една игра, която смятам, че ще си заслужава да бъде играна, а това е именно Ring of Elysium!

Накратко:
Мистериозна компания отвлича хора, за да направи експеримент, като ги вкарва в проект наречен "Elysium". Експеримент, който цели да тества човешкото развитие, чрез реална симулация. Всеки един от отвлечените хора става "играч" в силно развита и много опасна виртуална реалност, като ако същият този играч умре във виртуалната реалност, същото ще се случи и в реалния живот.
Целта на играта? Останете последният оцелял!

Изгледах няколко стрийма и Youtube видеа и разбрах, че това наистина е детето на H1Z1 и PUBG! Не е тайна, че играта е направена и от хората, които направиха мобилната версия на PUBG и които работят тясно с PUBG Corp. - Tencent.
Още като влезнете в играта, обаче, няма това чувство което ви кара да си мислите, че всеки момент играта може да крашне. Всичко върви по-плавно, графиката е малко по-различна и наподобява H1Z1, но със сигурност не е толкова "детска" както в самата H1Z1.

Общо взето правите всичко, което правите и в PUBG, но в началото падате от хеликоптер и после се спускате надолу чрез "глайдер".

Най-голямо впечатление ми направи това, че няма такъв "desync", какъвто срещаме в PUBG. В PUBG имам много случаи, в които стрелям по някого, хвърчи кръв, късат се крайници, гърмят коли, ама това се случва на моя екран, а какво се случва в самия сървър... Мистерия.
Всъщност, не ви ли се е случвало да стреляте по някого многократно и да се чудите как още не е умрял, при положение че виждате как го уцелвате? Със сигурност ви се е случвало, но това се вижда само на вашия екран, докато от страната на сървъра нещата изглеждат по различен начин и мишената е била леко по наляво,надясно,нагоре или надолу и точно в такъв случай, уж стреляте точно, а всъщност нещата стоят по друг начин. Това се нарича "desync" или с други думи не добра синхронизация на сървъра с клиента.

Всичко друго изглежда страхотно, имаме си отново различните оръжия, напитки, оптики или общо взето имаме си PUBG, но сякаш по-добра!

Ако четете тази статия, навярно вие също играете някоя от Battle Royal игрите, като Fortnite, PUBG, H1Z1 и т.н. 
Готови ли сте да направите промяната?
Мислите ли, че Ring of Elysium е играта, която заслужава времето ви? Споделете това в коментарите отдолу!

Няма коментари

Напиши коментар