Pringles разширява и удължава партньорството си с ESL
Еспорт

Pringles разширява и удължава партньорството си с ESL

След още една успешна година, Pringles удължи своето партньорство с Electronic Sports League.

Партньорството също така се разширява и вече ще включва няколко национални и международни еспорт турнира от региона на Централна и Източна Европа, и някои северни страни, както и ESL One Cologne.

Разширяването идва в резултат на успеха от миналата година, като Pringles заема челно място в други лиги и турнири на ESL, като ESL Southeast European Championship и European Masters. Според анонса Pringles ще присъства на повечето ESL турнири в европейския регион.

Анонсът също така засяга "разнообразие от рекламни активности", всяка от които е специално създадена за еспорт общността, а не е просто една стандартна реклама на марката. Това включва присъствие на логото на различните събития и присъствие на марката по време на събития с щанд.

Pringles ще продължи да бъде подкрепяна от агенцията Jung von Matt/SPORTS, която управлява партньорствата на Pringles и техните рекламни дейности през 2017-та и 2018-та.

Dominik Schafhaupt - маркетинг мениджър на Snacks Northern Europe, коментира:

2018 беше много успешна година за Pringles в Северна Европа. Особено в областта на електронните спортове виждаме голямо развитие във възприемането на марката и получаваме много положителни отзиви от страна на общността. Затова решихме да разширим партньорството си с ESL не само географски, но и като качество. В момента финализираме нови концепции, с които бихме искали да се обърнем към общността с още по-адекватна комуникация и реклама на място на събитията, но също и онлайн. Много сме развълнувани от това как общността реагира на нашите нови подходи!

Bernhard Mogk - старши вицепрезидент "Глобални продажби и бизнес развитие" в ESL, също коментира:

Със своята ценна ангажираност и силно присъствие миналата година, Pringles добави стойност за феновете, посетили много ESL турнири. С интегрирани концепции ще продължим да насърчаваме развитието на електронните спортове заедно в бъдеще. Разширяването на партньорството показва колко добре сме се отворили за не ендемични марки през последните няколко години и обещава непрекъснато силно развитие, което ще е от полза както за феновете, така и за играчите. Pringles има идеалния подход тук.

 

Източник: Esports Insider

Няма коментари

Напиши коментар