ROG в партньорство с ESL One
Еспорт

ROG в партньорство с ESL One

Republic of Gamers (ROG) обяви партньорство с турнирния цикъл ESL One.

Republic of Gamers ще бъде официален технологичен партньор на Electronic Sports League за техните ESL One събития през 2019-та, като ще предостави най-новите модели компютри и монитори, с които разполага в своето портфолио от продукти.

Партньорството влезе в сила още с началото на ESL One Katowice 2019 събитето по Dota 2, което се провежда в момента в Spodek Arena, Полша. Освен него, ROG ще снабдят още пет събития на ESL с техника, включително и такива по CS:GO, не само Dota 2, в Мумбай, Индия, Бирмингам, Великобритания и Кьолн, Германия.

Paul Brewer - старши вицепрезидент на търговските партньорства в ESL, коментира партньорството по следния начин:

Нашият приоритет е ESL One събитията да разполагат с последното поколение технологии и ROG ни помага да постигнем това.

В допълнение към това да предоставят най-новите технологии на професионалните играчи по време на всяко събитие, Republic of Gamers ще оборудва анализаторските бюра на ESL One събитията с най-новите си лаптопи, за да подкрепят и подобрят качеството на предаването. Наред с лаптопите Strix Hero II и SCAR II, които подпомагат осъществяването на продукцията на събитията, ROG ще достави и редица продукти на екипа на ESL One и ще резполага с човек на място, така че да е възможно ангажиране от страна на посетителите на всяко едно от събитията.

Мащабът на това партньорство е най-голямото за ROG до момента и е вълнуваща следваща стъпка за компанията.

Що се отнася до възможността, Vivan Lien - ръководител на глобалния маркетинг за гейминга и главен маркетинг директор на ASUS в Северна Америка отбеляза следното:

Марката ROG винаги е била проактивна в състезателното пространство на игрите още преди електронните спортове да процъфтят до днешния им вид. Времена, в които LAN партитата бяха по-популярни, и за нас е чест да бъдем признати от ESL като една от най-добрите гейминг марки, достойна да донесе най-новите и най-добрите гейминг технологии към тазгодишния глобален цикъл от ESL One събития. Екипът зад ROG винаги е бил посветен на гейминг общността и очакваме това ново партньорство с ESL да бъде възможност да подкрепим еспорт индустрията в международен мащаб.

 

Източник: ESL

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
ScreaM и Draken в нов отбор
Hearthstone
Blizzard обяви Hearthstone Masters турнири
Еспорт
Team Liquid в партньорство с Twitch

Няма коментари

Напиши коментар