Team Liquid в партньорство с Honda
Еспорт

Team Liquid в партньорство с Honda

Чрез това партньорство  организацията Team Liquid ще получи новата Honda Odyssey.

Автомобилният производител Honda, който беше обявен за официален партньор на Team Liquid, ще предостави на организацията "напълно декориран автомобил" Honda Odyssey. Honda също ще бъде част от новата серия от шест части на Level Up (видеоклипове), които ще запознаят аудиторията с вътрешността на отборите в Team Liquid по League of Legends, Fortnite и Dota 2. Серията ще обхваща всеки отбор в рамките на два епизода.

Собственикът на Team Liquid Steve Arhancet разкри, че първата му кола всъщност е зелена Honda Accord EX и тази кола му дава положително възприятие за Honda, което продължава и до днес.

Той също така казва:

Свързвам безопасността, надеждността и стила с марката Honda и до днес, и съм развълнуван да събудя тези спомени с официалното партньорство на Team Liquid. Ние ще работим в тясно сътрудничество с Honda по различни дейности, които отговарят директно на приоритетите на нашата аудитория. Горди сме да работим с престижна международна марка, която вярва толкова яростно, колкото и ние в екосистемата на електронните спортове.

Team Liquid ще стартира своето участие в пролетния сезон на LCS още този уикенд, като отборът ще се изправи срещу Cloud9 в откриващ събитието мача в неделя (27 януари) в 00:00 часа. Пълният график с мачове в LCS и LEC може да видите в тази статия.

Автомобилните производители не започват своето приключение в света на електронните спортове сега. Те са в индустрията от доста време насам, като едно от последните събития беше закупуването на дялове от Mercedes-Benz в еспорт организацията SK Gaming.

Mercedes-Benz не е непознато име в еспорт средите. Първият им сблъсък с електронните спортове се случва през 2017-та с ESL - сделка, която двете страни удължиха през октомври 2018-та. Повече за това може да прочетете в следната статия. Те също така подписаха споразумение с китайския League of Legends отбор Royal Never Give Up (RNG) и създадоха собствен отбор, който играе във F1 Esports Series.

Повече по темата, можете да научите в тази статия.


Друг ярък пример за някакъв вид партньорство между еспорт организация и автомобилен производител е това между Origen и Audi, което също се случи съвсем наскоро.

Поглеждайки назад във времето Audi има дълбок принос в електронните спортове, включително спонсорирайки FIFA отборите Fokus Clan и FC Ingolstadt Schanzer Esports, както и продуктова кампания с Astralis - CS:GO отбор от Дания. Сделката за спонсорство в Astralis е на стойност 750 хиляди долара и е "краткосрочно", като включва логото на Audi, показано върху екипите на играчите от отбора.

Повече по темата може да научите в тази статия.

 

Източник: Team Liquid

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Origen в партньорство с Audi
League of Legends
Alienware в партньорство с Riot Games за LCS и LEC
Еспорт
Team Liquid в партньорство с MMA стартъп

Няма коментари

Напиши коментар