Team Liquid в партньорство с Twitch
Еспорт

Team Liquid в партньорство с Twitch

Еспорт организацията Team Liquid сключи партньорство със стрийминг платформата Twitch, като те ще бъдат изключителен търговски представител на Liquid по отношение на спонсорствата.

Сделката дава на Twitch изключителните права за управление на продажбите и партньорствата за Team Liquid, като сключеното споразумение е за период от няколко години напред. Също така осигурява директен достъп на Team Liquid да се саморекламира в платформата.

Двете страни работят заедно през последните осем години, като Team Liquid излъчва своето съдържание изключително в Twitch.

Steve Arhancet - заместник главен изпълнителен директор на Team Liquid, сподели своите впечатления относно партньорството в изявление:

От най-ранните дни на Team Liquid досега ние се фокусирахме върху изграждането на силни и богати общности, в допълнение към създаването на страхотно съдържание с печеливши отбори в множество спортове.

Ние вярваме в силни и дългосрочни партньорства, които подкрепят тези цели, а ненадминатата мрежа и опит на Twitch ги прави перфектният партньор, който ни помага да достигнем още повече марки, които споделят нашата визия. Това е най-големият дистрибутор на еспорт съдържание, който работи с най-голям кръг от еспорт отбори чрез своята платформа.

Team Liquid също си партнира с Alienware, Monster Energy, SAP, Honda, Jersey Mike’s Subs, HyperX, Fathead и MAXNOMIC от NEEDforSEAT. Миналия октомври компанията-майка aXiomatic привлече 26 милиона долара от финансиране. Сред онези, които тогава инвестираха, беше и NBA звездата Майкъл Джордан.

Kristen Salvatore - вицепрезидент и директор по спонсорствата в Twitch, също коментира партньорството:

Team Liquid е гигант в електронните спортове. Отбор с много победи в своята история. Тъй като Twitch се стреми да свърже нашите доверени спонсорски партньори с общността на електронните спортове по по-смислен начин, работата с опитна марка като Team Liquid предлага на тези търговски марки, желаещи да влязат в еспорт пространството, перфектната възможност за достиганат до разбирана аудитория с подходящо и висококачествено съдържание.

Team Liquid е безспорно една от най-големите марки в индустрията и тъй като все повече и повече не-ендемични спонсори се сблъскват с електронните спортове, не е трудно да си представим свят, в който организацията е цел за много потенциални спонсори и партньори. Twitch е чудовищна компания и изглежда е доста добре подготвена да поеме бъдещето на Team Liquid.

 

Източник: Team Liquid

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар