Team Vitality с нов главен офис във Франция
Еспорт

Team Vitality с нов главен офис във Франция

В сградата ще могат да влизат всякакви хора, а не само членове на организацията.

HKS Sports & Entertainment си колаборира с френската еспорт организация Team Vitality, за да им помогне в създаването на нова инфраструктура. Има се предвид изцяло нова сграда в Париж, Франция, която ще бъде достъпна както за членовете на организацията, така и за посетители и фенове. Новата сграда на Team Vitality ще осигури извършването на вътрешни и външни активности, свързани с организацията и общността около нея.

Основана през 1939-та година, компанията HKS е интердисциплинарна фирма за глобален дизайн, базирана в Далас, САЩ. Архитектурната компания е отговорна за няколко големи спортни стадионa по света като този на банката на САЩ и стадиона на AT&T, и сега ще приложи своя опит, събран от изграждането на съоръжения за традиционни спортове, в изграждане на сгради за електронни спортове.

През ноември миналата година френската организация Team Vitality получи инвестиция от 20 милиона евро, идваща от индийския технологичен предприемач и визионер Tej Kohli. Целта на инвестицията беше да спомогне разработването на марката (в това число въпросния нов главен офис в Париж) и извеждането на еспорт организацията извън рамките на Франция.

Още през март организацията показа, че е започнала работа върху оформлението на бъдещата си сграда в Париж. В показаната Twitter публикация отгоре се казва, че организацията се пренася "от дигитална във физическа", което може само да ни намекне леко, че най-вероятно вътре освен офис, ще има също и магазин за мърчъндайз на организацията. Показано е също така и в проценти колко е завършена работата по новата сграда.

Като се има предвид, че Team Vitality наскоро си осигури място в LEC по League of Legends и навлезе с отбор в CS:GO в края на 2018-та година, имайки цяла сграда на разположение, е още една голяма стъпка напред за организацията.

В последно време има тенденция все повече и повече еспорт организации да взимат цели сгради, които да ползват за главен офис и други дейности, като магазин, тренировъчен лагер и други неща. Един от най-пресните примери за това е английската организация Excel Esports, която съвсем наскоро се нанесе не къде да е, а в най-голямото отделено място за ръгби в света - Twickenham Stadium в Лондон, Великобритания. XLHQ се нарича разделението в стадиона, отделено за еспорт организацията, като продължителността на въпростното сътрудничествто помежду им ще бъде 5 години. Повече за това може да прочетете в следната статия.

 

Източник: Dot Esports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар