Team Vitality с нови четири ключови попълнения в екипа си
Еспорт

Team Vitality с нови четири ключови попълнения в екипа си

Френската еспорт организация добави нови четирима души към своя ръководен състав.

Новите членове са Sylvain Maillard, който заема позицията оперативен мениджър на помещението (вероятно става въпрос за новия главен офис на организацията в Париж), Sonia Manueco, която заема позицията главен финансов директор, Julien Dupont, който е ръководител на партньорствата и Florent "ElChikito" Gutierrez, който заема позицията на главен маркетинг директор.

Nico Maurer - главен изпълнителен директор на Team Vitality, коментира следното:

Изключително сме горди да посрещнем тази група от талантливи хора, които ще донесат своя житейски опит и опит в различни области като спорт, развлечения, организация на събития, финанси и търговия на дребно.

С тяхната подкрепа ние ще работим усилено, за да изпълним невероятната си амбиция да бъдем признати за един от най-добрите еспорт отбори в света.

Преди Florent "ElChikito" Gutierrez да се присъедини към Team Vitality, е бил част от екипа на Red Bull eSports, където е работил на позиция международен директор на еспорт сегмента. Sylvain Maillard е бил директор на съдържанието на Esports World Convention. Julien Dupont пък има солиден опит във френската маркетингова агенция HOPSCOTCH Groupe, където е бил ръководител на партньорства в спорта и развлеченията, а Sonia Manueco е била старши мениджър в корпоративните финанси на Zalando SE - водещата европейска платформа за мода.

Само преди около месец организацията обяви, че предстои да отвори свой собствен офис в Париж, Франция.

HKS Sports & Entertainment си колаборира с Team Vitality, за да им помогне в създаването на нова инфраструктура. Има се предвид изцяло нова сграда в Париж, Франция, която ще бъде достъпна както за членовете на организацията, така и за посетители и фенове. Новата сграда на Team Vitality ще осигури извършването на вътрешни и външни активности, свързани с организацията и общността около нея.

Като се има предвид, че Team Vitality наскоро си осигури място в LEC по League of Legends и навлезе с отбор в CS:GO в края на 2018-та година, имайки цяла сграда на разположение, е още една голяма стъпка напред за организацията.

В края на миналата година пък французите получиха 20 милиона евро инвестиция от индийския технологичен предприемач и визионер Tej Kohli.

 

Източник: Esports Insider

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Кои са фаворитите за MSI 2019?
League of Legends
Team Vitality в партньорство с френски телеком

Няма коментари

Напиши коментар