Toп 10 в Twitch
Еспорт

Toп 10 в Twitch

Най-гледаните канали в Twitch за миналата седмица.

Феновете на League of Legends могат да бъдат доволни, защото това е най-популярната игра за седмицата. На втора позиция е Fortnite, което не е изненадваща. И двете игри в последните години често заемат челните позиции по часове гледаемост в Twitch. Grand Theft Auto V също е в челните места на класацията, там по традиция е и Just Chatting. Oще няколко големи еспорт заглавия, които почти перманентно наблюдаваме също намират място в десетката. Там са CS:GO, WoW, Dota 2, Overwatch и Hearthstone. Ето ги и броя часове и точната класация. 

Снимка: esportsobserver

League of Legends и Fortnite заемат първите места в класацията за седмицата. Разбира се, влияние за това оказва не само огромната популярност и на двете игри, но и турнирите, които се играят в момента. Fortnite Friday има доста голяма гледаемост, тъй като събира най-големите имена в играта. От друга страна Summer Split- ът в различните региони буустна допълнително каналите. League of Legends води убедително с над 20 милиона часа.

GTA V
Гледаемостта на Grand Theft Auto V в Twitch е доста голяма, като за това помагаха и стриймъри като Chance “Sodapoppin” Morris и Jaryd “Summit1g” Lazar. След като спряха да стриймват играта, гледаемостта й спадна леко, но отново, GTAV е сред най-популярните игри. 

Something Special
Special Events е категория в платформата за... специални събития. Основният официален канал на Тwitch успя да се промъкне в най-гледаното съдържание, за седмицата със стриймове от конференциите на Electronic Entertainment Expo (E3) в Лос Анджелис.

Освен това много стриймъри и инфлуенсъри стриймваха от конференцията - някои успешно, други не до там. Dr Disrespect отнесе бан тъкмо заради стрийм от събитието. 

В коментарите под статията можете да споделите какво гледате в Twitch. Какво съдържание предпочитате, кои са любимите ви канали? Гледате ли големите еспорт турнири или предпочитате да гледате забавни стриймове?

Не забравяйте също така, че от 18 юни започват финалите на ESL Pro League S9, които ще можете да наблюдавате пряко и ексклузивно на български език по HaveFun TV.

Източник: dotesports

Свързани страници

Виж всички
Streams
Баннаха Dr Disrespect от Twitch
Култура
Ubisoft на Е3
League of Legends
Riot Games обяви свой Auto Chess
CS:GO
NRG сменят daps със stanislaw

Няма коментари

Напиши коментар