Tornado Energy в партньорство с Fortnite отбора на Virtus.pro
Еспорт

Tornado Energy в партньорство с Fortnite отбора на Virtus.pro

Tornado Energy продължава да се навърта около професионални отбори и да сключва партньорства с тях, като последният такъв е Fortnite дивизията на легендарната руска организация Virtus.pro.

Както може би ще забележите от заглавната картинка на тази статия, логото на Tornado Energy ще бъде позиционирано централно върху екипите на Fortnite отбора на Virtus.pro.

Партньорството бе сключено няколко дни преди началото на ESL Katowice Royale 2019, където най-добрите соло и дуо Fortnite играчи премериха сили за своята част от 500 хиляди долара награден фонд. Логото на руската енергийна напитка, основана през 2009-та година, ще бъде позиционирано също и в Twitch каналите на отбора, както и в останалите им социални мрежи.

Roman Dvoryankin - генерален мениджър на Virtus.pro, коментира сделката по следния начин:

Днес нашият Fortnite състав привлече генерален спонсор - енергийната напитка Tornado Energy. Това е нещо страхотно за нас, тъй като мотото на Tornado - "Do Damage" - е идеалното отражение на философията на нашите момчета, когато смазват враговете си във Fortnite.

Dvoryankin беше особено доволен от партньорството, тъй като хората в Tornado Energy имат "голямо чувство за хумор" и е сигурен, че заедно им предстоят много невероятни приключения.

Tornado Energy продължава да развива своето еспорт присъствие в районите на Източна Европа и ОНД, като това партньорство с Virtus.pro е вследствие на неотдавнашното им партньорство с Gambit Esports и техния собствен PUBG отбор, наречен Tornado Energy Battle.

Съставът на Fortnite отбора на Virtus.pro се състои от един играч от Беларус - Artur "7ssk7" Kurhsin, както и още трима руснаци Jamal "Jamside" Saydaev, Seid-Magomed "FiveSkill" Edil’gireev и Dmitriy "HURMA" Geynts.

Соло турнирът на ESL Katowice Royale 2019 вече приключи, като играчът Vinny1x от Team SoloMid се прибра у дома с първото място, докато 7ssk7 и Jamside завършиха съответно на 75-то и 38-мо място.

Чудесно е да се видят постоянни инвестиции и партньорства в по-малки региони като Източна Европа и ОНД.

 

Източник: Virtus.pro

Няма коментари

Напиши коментар