Fortnite с 300 милиона долара приходи на устройства с iOS
Fortnite

Fortnite с 300 милиона долара приходи на устройства с iOS

И то резултат, постигнат само след 200 дни, от както играта е пусната за iOS.

Fortnite: Battle Royale достигна впечатляващо постижение на iOS устройствата. Само 200 дни след като популярната игра беше пусната за първи път в магазина на iOS, Fortnite направи 300 млиона долара според статистиката на сайта SensorTower. Според SensorTower предполагаемите приходи от хора, играещи играта през Android устройства, е повече от 60 милиона долара, като знаем, че играта за Android е достъпна едва от 9-ти август и то като затворена бета.

Всъщност Fortnite играчите, които играят играта на iPhone, харчат средно по 1,5 милиона долара на ден от началото на играта и около 2,5 милиона долара, откакто сезон шести започна на 27 септември.

Тази цифра надхвърля някои от най-големите мобилни игри там в първите им 200 дни в магазина. Clash Royale направи малко под 250 милиона долара за първите 200 дни, което е с 50 милиона долара по-малко от резултата, който Fortnite е постигнал.


Източник: SensorTower

За сравнение, PUBG Mobile реализира около 47 милиона долара приходи на устройства с iOS. PUBG Mobile е налице за почти същата продължителност от пускането й на 15 април.

Fortnite все още е далеч от най-добре продадената мобилна игра за толкова кратък период от време. Pokemon Go на Niatic достигна 300 милиона долара за едва 113 дни и все още прави милиони долари приходи всеки ден.

 

Източник: SensorTower

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
78.3 милиона играят Fortnite месечно

Няма коментари

Напиши коментар