Изглежда, че Fortnite ще пуснат снайпер който може да стреля през стени
Fortnite

Изглежда, че Fortnite ще пуснат снайпер който може да стреля през стени

Говори се, че патронът ще може да премине през първата стена, която срещне.

Нов снайпер, който ще пробива стени е на път да влезне във Fortnite, според Storm Shield One.

Описан, като "бавен", "който може да пробива първата стена, която срещне", "heavy sniper rifle" ще прави 157 damage, но ще презарежда цели четири секунди, което е доста повече от другия снайпер в играта, който прави 116 damage и презарежда за 2.7 секунди. Като се има предвид, че ще може да минава през една стена, този снайпер може да се превърне в най-смъртоносното оръжие в играта.

Оръжието се появи след ъпдейт 5.10, но от Epic още не са обявили, дали наистина ще влезне в играта или само го изпробват. Ъпдейт 5.10 направи стените по-лесни за разбиване, както и добави ново оръжие - Compact SMG, което просто ги унищожава за секунди.

С новия ъпдейт, Epic се опитват да направят нещата така, че да не се разчита винаги на строенето, а да разчитате и на стрелбата си.

Някои хора (като мен), които не харесват идеята със строенето ще се зарадват на тази новина, докато другите, които вече са свикнали да разчитат точно на това, за да се спасяват в ситуации, в които не са в добра позиция няма да се чувстват толкова добре, а и сигурно се притесняват, че Epic започват да бягат от началната идея за Fortnite.

До тук добре, има идея, вече можеш да стреляш през стени, сега остана да направят и да можеш да играеш "first person". Може би Fortnite най-после тръгват в по-добра насока.

 

Източник: PCGamer

Няма коментари

Напиши коментар