Fortnite за Nintendo Switch е свалена 2 милиона пъти за 24 часа
Fortnite

Fortnite за Nintendo Switch е свалена 2 милиона пъти за 24 часа

След пускането на играта за Nintendo Switch и изминаването на само 24 часа, вече имаме информация точно колко пъти е свалена.

Вчера, Nintendo обявиха пускането на безплатния мегахит Fortnite за Switch конзолата. Само за 24 часа, играта е била свалена повече от 2 милиона пъти, според президента на Nintendo America - Reggie Fils-Aime.

Според него, това говори много за желанието на хората да играят играта на конзола, като Switch. Имайки предвид възможността за преносимост на конзолата и това, че можете да си свържете акаунта към Epic Games и всичко да ви бъде синхронизирано, защо пък не?

Дори за хората, които играят предимно на PS4, да имат Fortnite на подвижна конзола е по-добре, отколкото да я нямат въобще (може да вземат и мобилната версия, но тя е доста трудна за игра без bluetooth controller)

Вчера, Epic Games обявиха че Fortnite има 125 милиона регистрирани играча от самото и пускане през юли, миналата година. Естествено по-голямата част от тях играят battle royale мода. След всичко изминало и след като вече играта я има за Switch, единствената платформа, която все още играта не е покорила е Android, но това се очаква да се случи малко по-късно това лято.

 

Източник: TheVerge

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Epic Games обявиха Fortnite World Cup 2019
Култура
Какво обявиха Ubisoft на Е3 2018
Култура
Какво обявиха Bethesda на E3 2018

Няма коментари

Напиши коментар