Fortnite звездата Ninja с първи EDM албум
Fortnite

Fortnite звездата Ninja с първи EDM албум

Ninjawerks ще бъде достъпен в Steam на 2 декември

Tyler "Ninja" Blevins доказа многократно, че е един от най-успешните стриймъри в историята. Той стана първият с 10 милиона последователи в Twitch и като че ли това беше само началото. Стриймърът започна да участва като рекламно лице в различни кампании на някои от най-големите брандове, намери място в престижната класация на Forbes 30 Under 30, а на 31 декември ще прави 12-часов стрийм на Times Square. Около Fortnite звездата непрестанно се случват различни интересни неща, а ето я и последната новина.


Оказа се, че Ninja има талант на само за Fortnite. Сега стриймърът се впуска в ново приключение и нов свят, а именно този на музикалния бизнес. Ninja записа своя първи албум в партньорство с едни от най-големите EDM (Electronic dance music) артисти. Името на албуна е Ninjawerks, а траковете са вдъхновени от Fortnite, eстествено

Въпреки че албумът беше обявен по време на TwitchCon, Блевинс представи за първи път песни едва сега по време на стрийма си.

Alesso, популярен европейски DJ, участва в албума с песен, наречена Tilted Towers, което както знаете е известна локация на картата на играта. Ето го и трака. 

Американският DJ 3LAU участва в песента Game Time, а Tycho помага за създаването на трака Jetty. Ето ги и самите тракове. 


 

И трите трака вече бяха представени по време на стрийма. 

Очаква се албумът да е само началото и Ninja и Astralwerks да пуснат различни мърчове за феновете. Можете да разгледате вече излезлите неща тук

Блавинс споделя, че е ентусиазиран за проекта първо, защото обича музиката, и второ, защото така се запълва празнината между музика и гейминг. Ninjawerks ще бъде достъпен в Steam на 2 декември. 

Източник: The Verge


Какво мислите за песните? Допадат ли ви и бихте ли си купили албума?

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар