Fortnitemares започва на 24-ти октомври
Fortnite

Fortnitemares започва на 24-ти октомври

Всеки, който се справи с предизвикателствата, ще получи награда.

Fortnitemares е на прага ни, специално за Хелоуин!

Epic Games се постараха да зарадват феновете на играта с ново събитие. Играчите на PlayStation 4 получиха съобщение на екраните си, което гласи, че Fortnitemares ще започне в сряда, 24-ти октомври. Очаква се да продължи до 26-ти ноември.


Изображение: Epic Games

Не сме получили повече информация за събитието, като за момента имаме само датата и израз, който гласи "Darkness has risen...". Естествено всичко това го свързваме с идващия Хелоуин, в който празнуващите ще се преобличат, както в играта, така и извън нея.

Ще има секция с награди, като отново нямаме информация, но пък знаем, че със сигурнсост ще има такива.

Epic Games пуснаха няколко изображения за Fortnitemares, но все още не предоставят пълната информация и държат феновете на играта под напрежение. Е... Поне знаем датата.

 Виждаме револвер, но защо? Какво ни подсказват Epic Games? Самите изображения са свързани едно с друго, като може да видите и 2-я tweet на Fortnite тук:

Вече свикнахме на йероглифите в играта, като за последно ги видяхме при куба, който последствие стана на езеро.

Самият текст казва, че събитието ще започне в 6 сутринта, в сряда, но не е предоставена времева зона. След като получим повече информация, ще я добавим в статията, така че следете внимателно! 

И както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Ще има ATV във Fortnite
PUBG
PUBG PC 1.0 Актуализация #23

Няма коментари

Напиши коментар