Fortnite най-после пускат founder's pack скиновете
Fortnite

Fortnite най-после пускат founder's pack скиновете

Едни от най-чаканите скинове най-после ще бъдат пуснати в играта.

Fortnite founder's pack беше пуснат миналата година на 25-ти юли, като най-лесен и евтин начин за закупуване на Fortnite Save the World.

Няколко месеца по-късно, през септември, когато Battle Royale беше пуснат безплатно, феновете които преди това са закупили founder's pack трябваше да получат скинове за новия мод. Тези скинове така и не пристигнаха. Сега, вече година по-късно, Epic обявиха, че пускат два founder's pack скина.

 Скиновете, които ще бъдат дадени на всички, които са закупили пакета първоначално ще бъдат точно тези, които бяха обещани при излизането на играта, което ги прави леко странни на пръв поглед, все пак всички знаем колко бързо се развива играта. Epic обещаха да подобряват качеството на скиновете и това се случва през последните пет сезона, но точно тези двата ще ви хвърлят обратно в миналото, за да може да почувствате носталгията от първите няколко часове Fortnite.

Двата скина ще бъдат достъпни, след идването на патч v5.10, от който има няколко обявени неща, заедно с founder's скиновете, ново SMG и нов Slurp Juice. От Epic все още не са обявили точна дата на излизане на патча, но е почти сигурно, че ще бъде в следващите няколко дни.

 

Източник: Polygon

Няма коментари

Напиши коментар