Гигантска ледена сфера се появи над Polar Peak във Fortnite
Fortnite

Гигантска ледена сфера се появи над Polar Peak във Fortnite

Чува се и странен звук, както и буря в голяма близост до сферата.

Огромна синя сфера се рее над Polar Peak във Fortnite.

Сферата се появи днес, след като Fortnite: Battle Royal сървърите бяха пуснати отново, заедно с новия v7.20 ъпдейт. Когато се приближите до самата сфера, може да чуете звук, който наподобява стон, заедно с този на буря в околността. Тези два звука са заглушени от сферата, така че каквото и да е, то е заключено вътре в нея.

Ако тръгнете да минавате през сферата, това кара екрана ви да замръзне и да бъде покрит със сняг и лед, както може да видите от GIF-чето по-долу:


Ледената сфера кара екрана ви да се заснежава и заледява

Заедно със сферата, още лед се топи под замъка в Polar Peak. Някои от килиите са вече достъпни под земята, но все още има няколко места, които са покрити с огромни ледени блокове, които все още не са се разтопили.

Но какво означава всичко това?

Звукът, идващ от сферата и топящият се лед под ледения замък може да означава, че една от теориите, че има драконови яйца под замъка и, че може да видим дракон във фортнайт е истина. В началото на сезон 7 бяха намерени яйцата и започнаха спекулациите, че може да видим такива същества, които да влязат в света на Fortnite: Battle Royale.


Яйцата, от които могат да се излюпаят дракони

До този момент само това сякаш изглежда релевантно, поне според уликите които имаме. Приближавайки се към седмата седмица, тази сфера със сигурност ще разкрие доста събития, които водят до финала на сезона около 28-ми февруари. Разработчиците определено не си губят времето и постоянно вкарват нови неща в играта, като това поддържа интереса на играчите. Макар да не съм голям фен на Fortnite няма как да си кривя душата и да не кажа, че не съм заинтригуван от историята. Щеше да е много хубаво ако и други подобни игри правеха същото, а не да оправят само бъгове.

Аз лично нямам представа какво ще се случи, но пък вие може да разгадаете мистерията. Ако го направите, напишете в коментарите, а дори и да не се опитате, какво мислите за новия ъпдейт?

Пожелавам ви приятна игра и както винаги - Have Fun!

Няма коментари

Напиши коментар