John Wick във Fortnite
Fortnite

John Wick във Fortnite

Разработчиците на Fortnite обявиха, че нов режим в играта - Wick's Bounty

Epic Games обявиха, че ще има нов режим във Fortnite, който ще се задържи за определено време. Наскоро официалният акаунт на Fortnite в Twitter публикува интересни емоджита, които бяха свързани с филма. Публикацията включваше чанти с пари, химикал и мъж с куче. На всички ни става повече от ясно за какво иде реч.

Емоджитата не бяха единствената подсказка. Ако отворите Fortnite ще бъдете прехвърлени на секция с новини. Имаме си и teaser за новото събитие.

Може да намерите изображение с черен фон и буквата "C", която е златна. Това "C" ни подсказва за известния хотел Continental, едно от най-известните места във филмите. На снимката е изписано "Tick tock, Mr. Wick", което определено ни казва, че ще има събитие, свързано с филма.

Data miners също потвърдиха случващото се.

Е, във вчерашния ден всичко стана официално, като вече може да бъдете John Wick във Fortnite. Epic Games обявиха новината няколко седмици преди официално да излезне третият филма John Wick: Chapter 3.

Събитието ще бъде разделено на две части. Първо ще може да си купите John Wick скина и второ ще може да играете Wick's Bounty, който е нов режим в играта.


Да видим този път как са ядосали John Wick и колко хора ще избие във филма, а пък вие колко ли добре ще се справите в играта?

За хората, които са по-наблюдателни, може би видяхте, че миналата седмица къщата на John Wick изведнъж се появи на острова. Това определено ни показва, че Epic Games искат да правят още crossover събития, след определено успешния Avengers: Endgame superhero battle.

 

Новият режим в играта ще позволи на играчите да се борят за златни монети, валутата на убиеца във филма, докато другите играчи ще бъдат наясно точно къде се намират хората с най-много монети в сървъра, за да може да ги убият и да ги вземат. Ще има и още няколко козметични допълнения, като например няколко много готини костюма.

Какво мислите за новия режим в играта, дали ще бъде забавен като Avengers? Epic Games определено са натиснали газта и пускат все нови и нови неща в играта, което задържа и публиката и до момента, въпреки излизането на нови и нови battle royal игри. За момента Fortnite все още поддържа челните позиции.

Ще се намери ли кой да свали Fortnite от трона или Epic Games си знаят работата? Напишете в коментарите.

Източници: esportsjunkie, wired

 

Няма коментари

Напиши коментар