Kevin the Cube избухна
Fortnite

Kevin the Cube избухна

Какво донесе кубът на играта, и как се сбогувахме с него

Както обича да казва нашият колега Niku, не че ви казах, ама ви казах. Преди няколко дни споделих с вас подозренията си, че Kevin the Cube ще избухне. Ами, случи се. От Epic Games бяха обявили, че нещо ще се случва в неделя, след края на Fortnitemares, а какво друго би могло да се случи, освен това?

Нека споделя две неща. Първото е интересен факт, който, признавам си, не знаех. След петъчната статия ми беше зададен въпрос - от къде идва името Kevin the Cube? Оказа се, че името идва от онлайн средите, по-точно Reddit, тъй като думата cube е била банната. Благодаря за ценната информация!

Второто нещо, ако не сте играли вчера и не сте видяли как избухва кубът, или по-точно как се трансформира, мога само да ви кажа, че е доста красиво. Вижте по-долу:

Над 1 милион души гледаха на живо събитието в Twitch вчера! В началото кубът започва да се топи, след което заблестя, започна да се върти, а накрая изключително красива снежна пеперуда остави играчите в странен светъл свят. За няколко минути бяхме в него, след което отново се върнахме на Fortnite острова. И познайте какво? Озовахме се на напълно нова локация. Мястото, което до скоро познавахме като Loot Lake и което беше дом на куба, вече изглежда напълно преобразено.

Да се върнем само за момент на куба. От началото на сезон 6 съм чувала всякакви спекулации за истинската му същност. Единственото, което не ми беше попадало, е, че Kevin е пеперуда. Както обикновено във Fortnite обаче, не сме напълно сигурни какво се е случило с куба. Знаем, че пеперудата ни пренесе за кратко в друга реалност, а след това ни върна на картата. 

Това не е първият път, в който от Epic Games експериментират със събития, които се случват на живо, но определено беше един от най-интересните.

Доста изписахме на тема Kevin the Cube през последните няколко месеца. Една от причините е, че той наистина сякаш си имаше характер и правеше каквото си поиска. С какво ще ни изненадват от Epic Games занапред, очакваме да видим, а до тогава, ето няколко интересни новости от последните часове.

Какво ново във Fortnite от последните часове?

А за тези, които са изпълнили предизвикателствата:

Желаем ви успех в играта и извън нея и Have Fun!

 

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Ще избухне ли кубът във Fortnite?
Fortnite
Ще има ATV във Fortnite
Fortnite
Кубът във Fortnite стана на езеро

Няма коментари

Напиши коментар