Краят на Tilted Towers
Fortnite

Краят на Tilted Towers

След изригването на вулкана във Fortnite изгубихме една от любимите си локации. 
 

Мина едно от най-интересните (поне според мен) събития на живо във Fortnite. Вулканът изригна, отидохме в друго измерение и направихме нещо много интересно - започнахме да "гласуваме" кое оръжие да върнем в играта. Ако си представяте някакви вотове, нямам предвид това. Точно в стила на играта започнахме да чупим избраната от нас колона, и тази, която счупихме първа спечели... знаете за какво говоря. С общи усилия, успяхме да върнем Drum gun-а във Fortnite.

Една от емблематичните локации за играта обаче, беше разрушена. Това беше и една от локациите, където се приземяваха най-много хора. Разбира се, става въпрос за Tilted Towers. 

И така, след като бяхме пратени в другото измерение, и избирахме от 6те стъклени кули, скрили в себе си премахнати от играта оръжия, бяхме върнати на острова, за да видим гибелта на някои от любимите си локации. Късовете лава хвърчаха в небето на картата и беше доста впечатляващо. След тези събития, вулканът продължи да пуши и да напомня за себе си. 

По време на събитието не можехме да се бием едни с други. Освен това, разработчикът Epic Games беше спрял повечето от стандартните модове на играта. Бяхме сложени в The Unvaulting  мод, в който се респаунвахме, вместо да умираме за постоянно. 

Мина ли всичко спокойно и без драми? 

В момента протичат и четвъртфиналите на Fortnite World Cup, където обаче според Epic Games няма да видим новото старо оръжие. 

Ще видим обаче кой ще вземе титлата и то съвсем скоро. Разбира се ще ви държим в течение на всичко по-интересно. 
 

Няма коментари

Напиши коментар