Къде да се приземяваме във Fortnite и защо
Fortnite

Къде да се приземяваме във Fortnite и защо

Кои са най-добрите места за приземяване във Fortnite, къде са новите и скритите локации и какво трябва да знаем, за да оцелеем по-дълго в играта. 

Хоп! Текстът по-долу е предназначен за нови Fortnite фенове, или такива, които искат да станат по-добри в играта. 

Както знаете, мястото, където се приземите във Fortnite е доста важно за по-нататъчния развой на събитията в играта. Ако попаднете на грешната локация може да останете без оръжия и да се наложи да тичате безцелно с pickaxe в ръка, докато в крайна сметка не ви убият. Друг вариант е да изберете някоя от най-популярните локации, но знаем какво следва от това - много сандъци и много врагове.

Преди да започнем със съветите и с повече конкретика, нека споменем новите локации от сезон 5, в случай че сте пропуснали някоя от тях:

1. Paradise Palms - Няма да ни липсва особено Moisty Mire, просто защото в момента тази част от картата изглежда доста добре. 


2. Lazy Links, което представлява къща и голф игрище.


3. Nordic village - всъщност, тази локация няма специфично име, но прилича на скандинавско селище, и се намира на запад от Tilted Towers, на върха на планината.

Основни съвети и най-добрите локации за приземяване.

1. Ако 10 (или повече) човека скочат в един град, най-често остава един, който обира всички яки оръжия. Вместо да влизате в директен сблъсък на натоварената локация в началото, бихте могли да изчакате, докато на локацията не остане един човек, а след това да опитате да го улучите незабелязано. 
2.Скочете по-късно. Ако искате бърз екшън, можете да скочите в началото на картата. Ако обаче сте по-търпеливи, можете да изчакате и да изиграете една стабилна игра. 
3.Колкото по-далече от пътя на буса скочите, толкова по малко противници ще имате. 
4. Колкото по-рано отворите парашута си, толкова по-дълга дистанция ще може да минете. 
5. Може би най-важният съвет е, че след като кацнете, трябва да хвърляте по един поглед и нагоре, защото е възможно други играчи да се приземят около вас. Огледайте се добре след като се приземите. 

Ето ги и 5-те топ локации за приземяване


1. Изоставеният град на югозапад от Paradise Palms
За локация, която си няма име, това вероятно е мястото с най много луутове в цялата игра. И докато повечето от играчите отиват в Paradise Palms и трай-фардват там, това местенце често остава без много играчи. Започнете със западната част на града и се ослушвайте за противникови стъпки, докато отивате към центъра. 

2. Футболното игрище на запад от Tilted Towers 
Tilted Towers безспорно е забавно място за приземяване, но може да е леко натоварено. Добра алтернатива е да отидете на запад, където в една от сградите има футбулно игрище. Това е добро място за старт, тъй като в повечето случаи има оръжия и сандъци.

3. Къщите южно от Snobby Shores 
В двете къщи би трябвало да има поне два честа. Освен това не забравяйте да проверите мазето. Ако си набавите добри оръжия, можете да направите засада на някои от играчите, които се опитват да избягат от Snobby Shores

4. Къщите западно от Shifty Shafts 
В двете сгради обикновено има един или два часта. След като вече притежавате оръжия, можете да се отправите към Shifty Shafts. Докато стигнете до там, голяма част от опоментите ви ще бъдат убити, а останалите ще луутват, което може да ви помогне, да ги изненадате. 

5. Кулата в североизточния край на картата. 
Дори след всичките ъпдейти си струва да започнете от кулата. Често там може да намерите 3 сандъка, а преди време сме виждали и 4. А наблизо има и бус със сладолед, където също е възможно да има сандъци.

Ето ги и 3-те любими скрити локации.

Започваме със скритата локация в далечния ъгъл на пустинята.

Локацията няма име, но когато отидете в централната сграда и започнете да разбивате панелите на пода, ще се озовете в тайно мазе.

Втората локация е подземния бункер на Salty Springs.


След като влезете в синяте, дървена къща, ще забележите, че под стълбите има няколко кашона, а зад тях- подът е разбит. От там можете да влезете в бункера. 

Третата локация е подземният парк на Tilted Towers
Tilted винаги е забавно място за приземяване. Ако започнете да разбивате паветата до парка, ще се озовете на скритата локация.

Кой са вашите любили места за приземяване във Fortnite и сещате ли се за други скрити локации на картата?

Изт: PCGamer & Top5Gaming

 


 

Няма коментари

Напиши коментар
Tags