Над 550,000 зрителя гледаха Ninja как играе с рапъра Drake
Fortnite

Над 550,000 зрителя гледаха Ninja как играе с рапъра Drake

Това стана няколко дни, след като беше намекнато, че ще се случи. Тайлър "Ninja" Блевинс в отбор с рапъра Drake играха Fortnite: Battle Royale и всичко това можеше да се види в платформата на Twitch.

Тъй като Drake играеше на PlayStation 4, а Ninja, както винаги си играеше на PC, им отне малко време за да може двамата да се свържат и говорят. След като всички трудности бяха преодоляни, всичко си дойде на мястото. Twitch чатът експлоадира, след като чу гласа на известния рапър, излизащ от колонката на телефона на Ninja.

Колкото и странно да звучи, Drake се справи доста добре, като двамата с Ninja убиваха и строяха. Малко по малко се изкачваха към победата.

Ninja, от своя страна, в своя типичен доминиращ стил си играеше, както той си знае. За съжаление, новото най-известно дуо във Fortnite завърши първата си игра на 3-то място.

След това, жената на Ninja се запозна с Drake по телефона, което предизвика изблици на щастие от нейна страна. След като "Ninja" стана най-коментираната тема в Twitter за USA, стриймърът накара автора на "God's Plan" да си изтегли Discord на телефона, за по-лесна комуникация. А нещата след това се изгладиха.

Зрителите се покачваха и стигнаха до 400,000, което дава на Ninja рекордът за най-много зрители, които гледат по едно и също време соло канал.
Не след дълго Drake туитна, че играе с Ninja и добави още 150,000 човека и стана 550,000, а в същия момент Ninja успя да спечели ситуация 1 vs 2, за да спечели играта.

 

Няма коментари

Напиши коментар