Ninja с 12 часов стрийм на Times Square в новогодишната нощ
Fortnite

Ninja с 12 часов стрийм на Times Square в новогодишната нощ

Интересни новини от TwitchCon за феновете на Ninja

Помислихте ли си вече какво искате за Коледа? Какво ще правите на Нова година? Ако играете Fortnite и още нямате идеи, Ninja се е погрижил. Fortnite звездата ще стриймва 12 часа на новогодишната вечер.

В навечерието на Нова година, Ninja ще играе Fortnite с феновете си в Ню Йорк. Това беше една от интересните новини, която научихме от тазгодишния Twitchcon, събитие, за което ви разказахме в друга наша статия.

Популярността на стриймъра расте ден след ден. Преди известно време ви казахме, че той е първият стриймър с 10 милиона последователи в Twitch и близо 20 милиона последователи в Youtube - и не само това. Вече сякаш свикнахме стриймърът да чупи различни рекорди, особено след играта с рапърът Drake, който напоследък показва завиден интерес към електронните спортове. Tyler “Ninja” Blevins стана и първият еспорт атлет, който е бил на корицата на ESPN Magazine. Казваме еспорт атлет, защото Ninja започва кариерата си именно като такъв, но е важно да се прави разлика между гейминг и еспорт, както ни казва Richard Lewis тук.

Влиянието на Ninja не спира да расте, но това не е без причина. Blevins навлиза в професионалния еспорт още през 2009 като състезател по Halo 3 и започва да стриймва през 2011, като оттогава активно работи върху развитието си. Като резултат го видяхме в реклама на Samsung с рапъра Травис Скот и като рекламно лице на партньорите му от Red Bull. Постоянството му си личи от факта, че постоянно е сред най-гледаните Twitch стриймъри.

Но да се върнем на темата. Събитието ще започне в 4 часа следобед на 31 декември и ще продължи до 4 сутринта на следващия ден. Ще можете да проследите стрийма на личния канал на Ninja в Twitch.

На живо по време на един от панелите на Twitchcon, стриймърът сподели: "Когато започнах да играя не съм си представял, че всичко това би било възможно. Новогодишната вечер винаги е била извинение за геймърите да останат да играят до късно и това да не е проблем. Но едва ли някога е имало такова мащабно събитие, изградено около тази традиция."

По-късно, на стената на Ninja в Twitter акаунта му, видяхме публикувано и следното видео.


Със сигурност ще ни бъде интересно да проследим поне част от стрийма на Нова година, а до тогава, останете с най-интересното от света на гейминга по HFTV

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар