Ninja става на 28 години
Fortnite

Ninja става на 28 години

Как Ninja се превърна в едно от лицата на гейминг индустрията?
 

Американският стриймър Tyler “Ninja” Blevins навършва днес 28 години. 

Последните няколко години бяха особено успешни за стриймъра, като бяха свързани с рекорди по гледаемост в Twitch, различни партньорства с най-големите брандове, новогодишен стрийм на Times Square, място във Forbes 30 под 30 и дори музикален албум. Да не забравяме разбира се корицата на ESPN и участията му в най-различни популярни предавания и събития. 

И въпреки че миналата година, той правеше ненадминати неща в Twitch с по 30 милиона часа гледаемост за месец, тази година стриймърът продължава да е в топ 10, въпреки по-скромните показатели. Той е едно от най-големите имена в гейминг индустрията и човекът, който успя да докаже, че когато си интересен, имаш своя бранд и се придържаш към него, можеш да се издържаш преспокойно от гейминг, без да си професионален играч или да имаш собствен отбор. В петък, Ninja ще играе заедно с едно друго страшно популярно име, а именно краля на Youtube - PewDiePie в турнира Fortnite Friday.

Интересно е да се отбележи, че популярността на Ninja избухна изведнъж, така да се каже, но той стриймваше от преди много години, без огромен успех. Когато обаче Fortnite се появи и набра популярност, времето на стриймъра беше дошло. 

Ninja стана първият PC играч, който да направи 5000 победи в играта, постижение, което само 8 играча постигнаха. Стриймърът стана партньор на Epic Games за различни събития, като Fortnite Creative World Cup.

Успехът на Blevins обаче не се ограничи само до Fortnite. Когато Apex Legends дебютира през февруари, той спечели първите турнири по играта - Twitch Rivals и Code Red.

Видяхме Ninja при Jimmy Fallon и Ellen DeGeneres и точно така, той се превърна в едно от най-разпознаваемите лица в гейминг индустрията. Разбира се, очакваме още изненади от Блевинс и компания и за напред. А за сега, пожелаваме на стриймъра успехи и разбира се, честит рожден ден. 

Няма коментари

Напиши коментар