Ninja в реклама на NFL Super Bowl
Fortnite

Ninja в реклама на NFL Super Bowl

Blevins, заедно с Peyton Manning и Michael Strahan участваха в релкламата на емблематичния шампионат по американски футбол. 

Ninja беше провъзгласен официално за "video game master" не от друг, а от няколко от най-разпознаваемите имена в американския футбол. Самият стриймър сподели рекламата в профила си в Twiter, a ето я и нея. 

През 2018г. Blevins бе може би най-голямото име във света на игрите. Видяхме го в редица релками, а в навечерието на Нова година, се случи това.

Тази година започва добре за стриймъра, поне в отношение на маркетинга му. Виждаме го в реклама, заедно с популярни атлети и всички знаят кой е Ninja. Чак не съм сигурна кой кого рекламира. „Майсторът на видеоигрите“ написа още:

"Толкова се радвам да споделя с вас,  едно от многото удивителни неща, по които работихме и една от причините да пътувам толкова много". 

Това е важен момент за гейминг индустрията, за еспорта и стрийминга като цяло. Развлекателната индустрия, различните спортни лиги и големите компании започнаха да приемат по-сериозно Twitch стриймърите и създателите на YouTube съдържание през последните няколко години. Миналата година Брайън “RiceGum” се снима в реклама за Monster Headphones, която дебютира в Super Bowl. Това разбира се е само един от десетките примери, които можем да дадем. 

Все пак, в стрийминг пространството няма никой по-голям от Блевинс в момента. Фактът, че е участвал в официална обява за NFL Super Bowl - по-малко от година след като се  сближи с Drake и успя да изгради името си на Fortnite знаменитост е просто допълнително доказателство. 

Blevins сключи и споразумение за спонсорство с Red Bull, което се появи в телевизионна реклама на Samsung Galaxy Note 9 и дори има свой музикален албум с неговото име, благодарение на партньорството с лейбъла Astralwerks. Разбира се, ние ви разказахме за тези неща миналата година, а ако сте пропуснали някое от тях, разберете повече тук.

Без значение дали сте фен на Ninja, или не, трябва да признаете, че момчето прави изключителна кариера, от която може да се научи много. 

NFL Super Bowl 2019 започва тази неделя в 18:30ч. (понеделник 4:30 българско време), в Лос Анджелис. 


Източник: The Verge

Няма коментари

Напиши коментар