Ninja загуби 90% от абонатите си
Fortnite

Ninja загуби 90% от абонатите си

За последните няколко месеца, стриймърът загуби близо 90% от абонатите си в Twitch

Tyler Blevins, познат още като Ninja, или като "Кралят на Twitch" вече не е толкова популярен сред феновете. 

Ninja се беше превърнал в най-голямото име когато говорим за стрийм и не веднъж оглавяваше класации и поставяше рекорди. Стриймърът доминираше в Twitch, появи се на корицата на ESPN, участва в редица рекламни кампании на някои от най-големите брандове, а наскоро и на Super Bowl. Той дори направи 12-часов стрийм на Times Square в новогодишната нощ

Дали обаче залязва звездата на Blevins? Името на стриймъра беше забъркано в няколко скандала, което стана причина част от фен базата му да се отдръпне. В интернет пространството имаше и доста недоволство във връзка с банвания на акаунти във Fortnite, което отново включваше звездата. 

Неотдавна, Ninja направи рекорд в Twitch с над 250 000 абонамента за канала му (Subs). Към днешна дата обаче, той е едва на 12 позиция, с малко над 25 000 съба. На челните места са Shroud с 82 000 съба, следван от Timthetatman, TFUE, Dr. Disrespect, Summit1G. 

Цялата класация, можете да разгледате тук

Въпреки всичко, драстичното намаляване на популярността на Ninja може да се види само по абонаментите за канала му. Хората, които следват стриймъра си остават все толкова много, колкото преди. Точно колко хора са се ънсъбскрайбнали (не са се абонирали отново) от канала? Ако приемем, че точния брой на рекорда е 263,000 и като имате предвид, че в момента Ninja разполага с 25,516, направете сметките сами. 

От друга страна не трябва и да забравяме, че нови игри, като Apex Legends също придърпват феновете и намаляват гледаемостта на Fortnite.

Изглежда сякаш по адрес на Ninja се е събрала доста омраза в социалните мрежи. А вие гледате ли стриймовете му? 

Източници: gamebyte, Forbes, twitchstats

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Ninja в реклама на NFL Super Bowl
League of Legends
Morgana и Kayle с нов облик
Технологии
Razer Game Store затваря врати
  • Almost
    Almost
    От близо 2 седмици стриймва предимно Apex legends. Не знам за какви скандали става дума около него и може това да е причината. Честно казано съм повече ми харесва Фортнайт :) Shroud го гледах снощи... Skadoodle го изкери :) Направо е бог на тая игра бившето авп :)
показване на 1 от 1 Коментар