Ninja защити решението си да не стриймва с жени
Fortnite

Ninja защити решението си да не стриймва с жени

Решението на Tyler "Ninja" Blevins предизвика бурни реакции, като някои защитиха позицията му, а други отправиха остри критики към него.

Най-популярният Fortnite стриймър Tyler "Ninja" Blevins наскоро започна да избягва да стриймва с момичета стриймъри. Това негово решение предизвика бурни реакции, като някои защитиха позицията му, а други отправиха остри критики към него. 
Наложи се Ninja да обоснове решението си, като основният му аргумент беше, че не желае да внася смут, клюки и драма в живота си или живота на съпругата му. 
"Ако дори само гороря с момиче-стриймър, докато играем и стриймваме в Twitch, ако има дори и следа от някакъв флирт, думите ми ще бъдат взети и ще бъдат използвани като кликбейт и сложени в многобройни видеа.", споделя стриймърът пред Polygon.  

Въпреки , че решението на Blevins е логично, в последните дни се появиха доста стриймърки и ютюбърки, които открито изразиха несъгласието и недоволството си. 
"Разбирам причините на Ninja и ги уважавам, но не съм съгласна с подобно решение. Twitch и сега е доста трудно място за жени стриймъри", коментира Samantha Rae в свой туит. 


Голяма част от стриймърите подкрепиха решението на Ninja да намали напрежението и да ограничи драмите с тези радикални мерки. В свой туит HalieAtisuto коментира, "Не може да наречете "сексистко" решението на Ninja, което е продиктувано от идеята да покаже уважение към своята собствена половинка" 

 

Какво е вашето мнение за решението на Ninja? 

Изт: PCGamer

Няма коментари

Напиши коментар