PewDiePie и Ninja в отбор за Fortnite Friday
Fortnite

PewDiePie и Ninja в отбор за Fortnite Friday

Най-интересното duo EVER!

Friday Fortnite е едно от най-популярните Fortnite: Battle Royale турнири. След страхотните игри, които наблюдавахме миналата седмица, сега ни очаква нещо дори още по-интересно. Ето какво. 

Daniel "KEEMSTAR" Keem, създател на популярните турнири Friday Fortnite потвърди, че PewDiePie и Ninja ще са съотборници във втората седмица на онлайн събитието. Friday Fortnite се завърна на 31 май. Ninja игра с дългогодишното си дуо - Reverse2k, като двамата завършиха на 3 място. Въпреки това обаче за седмица 2 от състезанието, американецът ще играе с шведската звезда - стриймъра PewDiePie. 

Както знаете, PewDiePie е известен с YouTube канала си, който въпреки че не е този на T-Series, има завидните 96 милиона абоната. Това е най-събскрайбваният индивидуален канал в света. Виждали сме стриймъра да играе игри, но Fortnite уменията му все още са загадка за мен. Ако сте го виждали да играе в играта, можете да споделите в коментар, дали му се удава. Аз пък ще чакам датата 7 юни, за да видим как се справя дуото на събитието. 

Изненадващо беше, че дуoто на Ninja ще бъде именно PewDiePie, който не веднъж си е правел майтапи с играта като цяло. Информацията обаче беше потвърдена в Twitter от Keem, който пусна съобщението, наричайки дуото "най-големите имена в гейминга". Tweet-ът набързо събра едни над 40 хиляди харесвания - както се казва - чиста работа.

Естествено, новината предизвика голяма дискусия, последваха и хиляди споделяния на tweet-a. Това си е нормално, имайки предвид, че Fortnite все още е една от най-гледаните игри, а двамата геймъри имат огромна фен база. 

Ще гледаме събитието с интерес и ще ви държим в течение на всичко по-интересно. В коментарите можете да споделите кои са вашите фаворити за първото място!

Източник: dexerto

Няма коментари

Напиши коментар