Порталите във Fortnite - къде се намират и какво значение имат
Fortnite

Порталите във Fortnite - къде се намират и какво значение имат

След дългоочкваното изстрелване на ракетата, което беше на 30 юни, играчите останахме с повече въпроси отколкото отговори.

След като ракетата излетя, повечето от нас си мислехме , че най-вероятно ще се взриви в Moisty Mire, Tilted Towers, Loot lake , или някое друго място. Точно там беше нашата най-голяма грешка. Epic Games ни бяха подготвили изненада, такава каквато никой не очакваше, ракетата започна да лети хаотично и в атмосферата и да минава през портали, докато накрая не се разби в небето , когато направи една голяма цепнатина, която с времето става все по-голяма.

За тези от вас, които са изпуснали шоуто, може да го видите тук :

Сега нека разгледаме всички промени по мапа от изстрелването на ракетата до сега :

След взривяването на ракетата в небето се "напука". За жалост за сега не знаем много за това с какво е свързана тази пукнатина, знаем само, че размера и се увеличава с всеки изминал ден.

Малко след като ракетата излита , можем да видим как долната част на ракетата се отделя и пада надолу. Най-вероятно всички от нас са продължили да гледат летящата част от ракетата и не са обърнали внимание на това малко парченце, но се оказва, че то е попаднало в Anarchy Acres.

След като ракетата се разби в небето се отвори първият портал, намиращ се в Lonely Lodge. В неделя, 1-ви юли, прекрасната табелка, която ни приветстваше с добре дошли, изчезна. След тази случка се забелязва как силата и големината на портала са станали по-големи.

Втори портал се появява при Motel. На 2-ри юни се забелязва липсата на знака "Motel" (който в началото на този сезон бе ударен от парче метеорит, толкова лош късмет за горкия знак. Press F to pay respect).

Трети портал бива открит малко над Tomato Town на 2-ри юли. На следващият ден въртящият се домат, на покрива на ресторанта, изчезва.

3-ти юли е, ден за нов портал, този път в Retail Row. 4-ти юли, ден за нов, унищожена e табелката "NOMS".

Петият протал се отвори в Greasy Groove на 4-ти. Огромният бургер върху ресторанта в града изчезна на 5-ти юли.

С отварянето на шестия портал на 5-ти юли , намирайки се на планината между Greasy Groove и Snobby Shores, се запитваме "Но защо тук? Тук няма знаци, няма нищо". Точно на следващият ден получаваме и отговор. На мястото на портала се появавя котва.

На седми юли се отваря нов портал между Prison и Moisty Mirе. Както предишния портал, той се намира в нищото, без никакви структури около него. На следващия ден от портала се появява каляска.

Осми портал се отваря броени дни преди края на сезона, в Moisty Mire. Точно както предишните портали , и този се намира в нищото. Какво ли ще се появи от него, както ние, така и ламата се чуди.

На 9-ти юли портала изчезва и на негово място вече има кости на животно.

Какво ли означава всичко това? Връщане назад във времето? Може да оставите вашите теории и конспирации в коментарите. От нашият екип - GL HF.

 

Източник: dotesports

Няма коментари

Напиши коментар