Нов рекорд за убийства във Fortnite
Fortnite

Нов рекорд за убийства във Fortnite

Опортюнистично-настроен играч унищожава мирни наблюдатели на ракетното изстрелване

Невинаги най-добрият печели. Във Fortnite понякога печели най-лошият. Този уикенд беше поставен нов рекорд за брой убийства в една игра от абсолютно ненормален и неморален играч, който пратил 48 от противниците си към отвъдното - докато те гледали новото събитие - изстрелването на ракетата.

В събота всеки себеуважаващ се Fortnite играч е бил в играта, за да бъде свидетел на полета на една ракета. Събитието е световно и случва по едно и също време навсякъде. Оповестено от таймер и сирена, изстрелването се чакаше с дни от цялата общност. Минути преди 08:30 сутринта българско време в събота хиляди ентусиасти са си устроили платформи, от които да наблюдават уникалното зрелище. Точно тогава Elemental_Ray е дръпнал спусъка на пъкления си план, според Eurogamer.

В неговата игра, както и в много други, въпреки че целта на играта е да убиеш всички останали на картата, хората припознали ситуацията си в древната поговорка "сговорна дружина планина повдига", и решили вместо да се унищожават, да построят грандиозна кула до горната граница на Fortnite, откъдето да наблюдават ракетата. Веднъж на върха, в дух на другарство и равенство, всички извадили пуканки и най-добрите си танцови движения и чакали. В един прекрасен момент, обаче, всички полетели към своята гибел, загубили опората под краката си. Elemental_Ray официално е най-мразената личност във Fortnite обществото, след като разбива основите на зрителската платформа.


Това е дефиницията на "тъпа ситуация".

След като постъпката му печели рекорд за най-много убийства, преди това държан от Finest с 33 убийства в solo игра, естествено, Elemental_Ray се появява под прожекторите на славата - заради неморалността на постижението, в негативна светлина. Веднага започват нападките - пичът бил провал и хейтър, понеже бил с 0.54 K/D ratio и без победи. 

Технически, рекордът е постигнат правомерно. От етическа гледна точка, обаче, постъпката е недостойна. Дебат веднага се появява и Elemental_Ray е в сърцето му - навярно се радва.

Наричат го дори "този, който си слага млякото преди мюслито". Негов туийт, обаче, казва всичко: "Дори и Иисус е имал хейтъри."

Източници: Kotaku, Eurogamer

Няма коментари

Напиши коментар