Ще има ATV във Fortnite
Fortnite

Ще има ATV във Fortnite

Тъкмо си мислехме, че няма какво да се добавя в играта и EPIC Games пристигнаха с ATV-то.

Ще има ново превозно средство във Fortnite - ATV, с името Quadcrasher.

Екипирано с гребло в предната част, Quadcrasher изглежда като един голям вредител (поне за опонентите ви).

От описанието разбираме, че Quadcrasher ще вкара малко скорост в играта, да не говорим за начина по който ще се удряте в сгради и като цяло други структури. За жалост шофьорите на това малко зло ще бъдат открити, тъй като ATV-то няма покрив, но пък от друга страна, ако бъдете ударени от него, няма да е много приятно.

Все още няма официална информация, но Epic написаха в "Message of the Day", че идва скоро. Дано този път компанията да няма проблеми, както имаше проблеми с шопинг количките, които бяха ту вкарвани в игра, ту изкарвани.

Общо взето, Epic Games правят Fortnite една много забавна игра, която става не само за играчи, които искат да достигнат до най-високото ниво, но и за играчи които влизат да се забавляват. Но пък защо ни е игра, ако я няма забавата?

Какво мислите за новото попълнение в играта - Quadcrasher? Дали ще можем да се блъскаме и събаряме цели сгради с него? Очакваме вашите мнения в коментарите.

 

  • Mega_Tron
    Mega_Tron
    Мисля, че играта е 90GB и скоро с нов ъпдейт ще ти подаряват хард диск! Нямам търпение да видя в играта и малко по-опасни неща като контрольори, фейк таксита и депутати!
показване на 1 от 1 Коментар