Ще избухне ли кубът във Fortnite?
Fortnite

Ще избухне ли кубът във Fortnite?

Нещо голямо ще се случи в неделя

Ще избухне ли кубът на 4 ноември?

Може би най-накрая ще разберем какво всъщност е кубът във Fortnite и какво има в него. Напоследък в социалните мрежи се говори все повече и повече за евентуалното разкритие на тайните около мистериозния куб. И не само това! От Epic Games не спират да дразнят любопитството ни (а те са особено добри в това, ще трябва да се съгласите). Именно те публикуваха вчера в Twitter пост, че нещо щяло да се случи на 4 ноември. Естествено те оставиха туита като спойлер за всички любопитни Fortnite играчи и не казаха нищо повече.

"Fortnitemares в Battle Royale приключва в неделя, 4 ноември в 19:00 българско време. Изпълнете Fortnitemares предизвикателствата си до тогава за да отключите Dark Engine Glider. Влезте отрано в играта и се постарайте да сте в игра, за да бъдете свидетели на еднократното събитие, което ще настъпи в 19:00.", гласи туийтът.

В последно време непрекъснато идват нови и нови изненади от Epic Games, а една мистерия, която ни мъчи от дълго време, е на път да бъде разгадана. От компанията обявиха, че на 4 ноември точно в 19:00ч. българско време Fortnitemares приключва и започва... каквото ще започне след това. В тази връзка, хареса ли ви Fortnitemares и доволни ли сте?

Толкова много новости, толкова много неща, които стават в играта. Ако не сте сядали да играете за седмица със сигурност сте пропуснали поне няколко събития, а може би и куп нови предмети. ATV-та, снайпери, дори и ДЖОБЕН RIFT - вече си имаме всичко. Само едно нещо остава да се случи. Чакаме го от началото на сезон 6, и то е да разберем най-сетне само зомбита ли ще пуска кубът, или ще направи и нещо полезно. Въпреки че сме уморени от куба, се радваме, че зомбитата не бяха последния му трик. Като стана дума, ето и бърз преговор на всичко, което излезе от куба. В началото, той започна като мистерия. Беше призован от светкавица, сменяше локациите си на картата, разтопи се, за да прилича на езеро... После вдигна къща по средата на езерото!

Появиха се руни, след това изчезнаха, а накрая островът се взриви. Надяваме се кубът да е уморен от всичко това, защото ние сме!

Но дали наистина ще се случи, дали Kevin the Cube ще избухне и ще покаже истинската си същност? Не виждам какво друго, освен това може да се случи в неделя. Както знаете обаче, Epic Games са непредсказуеми.

Какво са ни подготвили този път, ще разберем съвсем скоро, а до тогава ви желаем приятна игра, успех с challenge-ите и HaveFun! 

Повече информация: PCGamer, Epic Games

Няма коментари

Напиши коментар