Вече сме и каубои във Fortnite
Fortnite

Вече сме и каубои във Fortnite

Epic Games отново добавят нови неща към Battle Royale заглавието.

Пач 6.30 е тук. Промените не са огромни, но пък вече ще сме каубои.

Временният режим на игра Wild West и предметът "динамит" са вече онлайн.

Или трябваше да са онлайн. Динамитът беше спрян от играта само час, след като беше пуснат, защото играта започнала да крашва.

 Временно сме спряли Dynamite, докато разследваме увеличения брой крашове на клиента. Ще ви информираме при нататъчно развитие.

 
Изображение: Epic Games

Толкова за този предмет, а относно Wild West, играчите ще имат ограничени оръжия и предмети, като някои от тях са: Hunting Rifles, Shotguns и Dynamite (временно спрян). Няма да може да играете с assault rifles или submachine guns, а оръжието, което най-много ще се приближава до автоматично, ще бъде Minigun.

Единствените предмети за консумиране ще бъдат Campfires, Bandages, Slurp Juices, Medical Kits и Dynamites. По данни от Epic Games, най-вероятно динамитът ще навлезе и в нормалния режим на игра. Ще може да намирате по три и ще бъдат "uncommon rarity". Местата, на които ще можете да ги намирате, са: на пода, ковчежета, вендинг машини, лама и дропове. Динамитът прави 800 щети на сгради и само 70 на играчи.

Epic Games обясниха точно по какъв начин ще избухва динамитът. Формата на експлозията ще бъдe като на плосък цилиндър с 1600 юнита диаметър и 384 юнита височина. Колкото и да се опитвате да пресметнете как изглежда това, по-добре просто влезнете в игра и проверете, защото друг начин няма да има. Практика, практика, практика!

Най-интересното е, че след като приготвите динамита за експлозия, няма връщане назад. Или го хвърляте в следващите пет секунди или гърмите заедно с него. Ще може да хвърляте динамита на същото разстояние като стандартна граната.

Също така се знае, че ще може да играете Scavenger Pop-Up Cup Duos събитието, като ще има малки промени, ако го сравняваме с предишното, което беше соло. Максимaлното количество материал, което можете да събирате, беше 500, а сега ще бъде 300, а радиусът на повечето зони е намален, за да може игрите да бъдат по-бързи.

Нов пистолет, който се казва "Ghost Pistol".


Изображение: Epic Games

Пистолетът ще ви позволи да стреляте по противници през сгради, но ще го правите само в режим "Save the World".

***UPDATE*** Премахнато е оръжието Minigun.

Толкова за момента, дами и господа! Надявам се да ви е било интересно и докато се правите на каубои, както винаги - Have Fun!

Източник: Epic Games

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Kevin the Cube избухна
Fortnite
Ще избухне ли кубът във Fortnite?
League of Legends
Faker остава в SKTT1
Dota 2
Dota 2 геймплей ъпдейт 7.20

Няма коментари

Напиши коментар